Slut på helgen :(

publicerat i Allmänt, Hobby;
Hej bloggen
 
Nu är det söndag kväll och helgen är slut, suck det känns faktiskt väldigt trist. Jag och J har bara varit och umgåts tillsammans hemma och med hunden! Vi har bara rått om varandra sen har han ju spelat också så klart.  Nästa vecka börjar  allvaret igen och nästa vecka börjar även sluspurten för mina studier. 
 
Det är ca 3  veckor och 2 dagar tills provet är. Det kanske låter mycket men det är inte alldeles för mycket tid det är ganska precis så att det räcker.  Jag har ca 10 områden i kroppen där jag ska kunna organen och dens funktion och även tillhörande sjukdomar osv. Yay :( så det är bara att sätta sig att plugga järnet.
 
Denna veckas plan är att renskriva alla anteckningar på datorn och sen skriva ut och tycka in i hjärnan.  Förutom tentaplugg så är det seminarium också som ska göras innan jul sen är det en massa annat som också ska fixas.  Men ja det är slutspurt nu så ber om ursäkt om jag ev kommer att låsa in mig lite och inte vilja hitta på annat än att vara hemma och plugga sen också pluggar jag på mitt sätt så inga komentarer och tips om det just nu tack så mycket.
 
Jag har lite planer på att få igång bloggen lite mera men jag tror ärligt talat att det blir efter allt pluggande har blivit klart för stunden. Jag tror inte att jag kommer att blogga flera inlägg per dag men kanske lite mera än vad det är nu. Kankse 2 till 3 inlägg i veckan. 
 
Håller på med lite andra nöjen faktiskt för att kunna varva ner lite grann och ha nått och göra medans karln spelar.  Fick en ny målarbok med jultema faktiskt så den har jag suttit med lite grann.  Kanske hinner färdigt med den innan december är slut elller innan jul :)
 
 
En natt så kunde jag inte sova så då gick jag till min bokhylla och såg att jag hade en bok jag inte hade läst än och började läsa den. Den var riktigt bra och det finns flera böcker om denna katten så den kan jag verkligen rekomendera till andra katt älskare. Det handlar om en gatumusikant som blir kompis med en katt. Riktigt intressant historia. Sen utsplear den sig i en stad som jag verkligen vill tillbaka till nämligen London.  Det finns  vissa ställen som jag inte hann besöka och sen vill jag åka med karln. 
 
 
 
Det är bra att ha saker att göra nu så får man tiden att gå snabbare jag längtar lite halvt till nyårsafton då vi planerar att fira den nere i härnösand! så jag räknar ner dagarna. Det ska bli så kul med ny stad! Ska fundera på vad för slags nyårsmat ... Jag har lite planeringsbehov hahaha. Men det är inte så där jätte stort, tycker jag i alla fall haha. Några tips på bra och inte alledels för dyr nyårsmat?  Sen har ju J diabetes så det blir ingen större efterrätt eller sockrig efterätt snare. Tänkte faktiskt blogga om det faktiskt men det tar jag lite senare.  

Nu ska jag ta och googla vidare och lyssna vidare på radioprogrammet dilemma. Jag gillar att lyssna på det programmet för att det är läsare som har diverse problem och skriver in om hjälp till radion. Det roliga i detta är att det kan vara helt otroligt fåniga problem och sen är det lite olika personer som sitter i panelen vecka för vecka.  Länk finns här nedan.
https://www.radioplay.se/podcast/dilemma?episode-id=35480
 

Taggar: hobby, jul, livstil, mindfullness, målafördinasinnen, målarbokförvuxna, plugg, student, studentliv, umeå, undersköterskastudent;

Kommentera inlägget här :