Allt går framåt!

publicerat i Allmänt, Träning;
Hej
Jag är som vanligt väldigt dålig på att blogga men nu tänkte jag försöka ta tag i det lite grann.  Nu är det sista rycket inför sommar uppehållet gällande plugget. Sista kursen är specialpedaogogik som ska göras sen så är det bara 3 kurser kvar förhoppningsvis innan jag är färdig undersköterska.  Känns helt overkligt att studierna har gått så pass bra som de har gjort trots att jag har vänt upp och ner på hela livet lite grann. 
 
På  tal om att vända upp och ner på livet så väntas det en till familjemedlem i höst till familjen Ponga/Andersson! Men ni får se sedan vad det blir för nått. Men vi ser båda framemot  det som kommer!  Vad det är som kommer får ni se sedan! 
 
Vad händer annars jo träningen har börjat ge resultat 6 cm i midjan sen har jag börjat bli smalare på vissa ställen så det är bra. försöker träna på gymmet 2-3 ggr i veckan . Ofstast blir det 2 ggr men det är bättre än inget. Jag har en hund som måste ut. Förösker tänka lite på vad det jag äter osv. Mitt sockerintag har gått ner otroligt mycket då jag är ihop med J. Detta är väldigt bra! Sen har jag ju även tagit och gjort ett vad med hononom att äter jag chips så måste jag betala  500 kr åt han! Detta funkar!  Sen just att jag inte jobbar dygn nå mera så mitt ätande har gått ner lite grann också.
 
Imorgon är det youga som gäller. Inte min favvo träningsform men det är nyttigt för kroppen och för att jag ska stressa ner. Jag har faktiskt blivit lite bättre på vissa ställningar medans andra är lite svårare men så är det. Men jag lär mig. Det är andningen som behöver jobbas på. Ja jag glömmer bort och andas och sen så spänner jag mig när jag gör det. 
 
 
 Vad händer annars ?
 
Jo grilla med C och J och träffade deras son mycket trevligt! Sen flyter väl livet på. Har haft det lite svåt att tajima in social tid med folk osv på senaste tiden det har varit mycket och fullt ös! Som vanligt. Mitt liv har som sagt stått stilla och nu går det i den värdens fart. Det är som att man startar en racer bil! Det känns underbart att livet faktiskt kommer nån vart och att man känner sig uppskattad och älskad! 
 
Här nedan kommer en liten blandad komplott av bilder:
 
 

Kommentera inlägget här :