Grillning

publicerat i Allmänt;
Hej
Idag har jag äntligen något nytt och något att blogga om. Idag så var det otroligt härligt väder så jag och J och Aigi for i väg och grilla! Det var otroligt härligt och den perfekta dejten om du frågar mig. Det enda som saknades var torkat renkött! Ingen femstjärning restrurang kan slå en grillning ute! Jag älskar det! Fast det är ju klart jag är ju mer av en person som gillar att vara ute och har alltid varit det. Att sitta stilla innomhus det är så tråkigt!
 
Härligt väder och ytterst bra sällskap! vad mer behöver man? Aigi blev också väldigt nöjd över att få se lite nya vidder och lukta på annat. Hon fick även äta nötnacke ute. Jag kan verkligen rekomendera nötnacke som en måltid till hunden. Det är mera kött än ben.
 
Det var väldigt härligt att få umgås faktiskt hela veckan så har vi knappt setts, så det är väldigt trevligt att  göra annat också och äta lunch ute. Fixade tom en termos med kaffe i. Ja nu har lilla sanne växt upp och blivit vuxen och dricker kaffe tom! Man kan tacka vård jobbet för det hahaha!  Här nedan kommer lite bilder
 
 
Annars så är det inte så mycket som händer i livet just nu. pluggar och jobbar och försöker hinna med träningen också. Nu börjar det bli vår och mindre halkigt också så jag har börjat gå längre med hunden också. Ska skaffa några sneakers som passar bra snart så man kan börja ev löpa eller något med gumman. Men annars så är det inte så mycket mera som händer.