Livet leker

publicerat i Allmänt;
 
Hej
Ja som vanligt så har inte haft tid att blogga. Jag jobbar och pluggar och jag vet knappt vad jag gör. Det som jag kan säga att det känns som att livet leker!  Jag klarade av med nöd och näppe mina prov som jag gjorde när jag var halv sjuk. Helt otoligt är lite impad av mig själv som faktiskt klarar av både plugg och jobb. Fast ska vara ärlig att vissa dagar så har jag blivit helt galen!
 
Just nu så har jag börjat med medecinen och demenskursen . Medecinen är otroligt intressant och man lär sig mycket faktiskt. Jag trodde faktiskt aldig när jag var liten att jag skulle ta och börja jobba inom vården faktiskt. Men med åren så insåg jag att det faktiskt fungera  bra att jobba inom vården och nu har jag börjat bli lite mera intresserad av att börja jobba inom fältet som undersköterska mer än personlig assistent.
 
Sen har jag börjat märka de senaste månaderna att jag är mycket gladare och tom positivt självklart har man ju vardaliga probelm som dyker upp men jag är betydligt gladare och faktiskt lycklig! Det har jag inte känt på flera år.  Så nu  blir både facebook instagram och bloggen bombad med lyckliga inlägg!
Anledningen för att jag poienterar ut detta är ju för man får nästan inte vara överlycklig eller ja glad och visa det nästan.  Jag personligen orkar inte posta nått om jag är på dåligt humör , eller ja när jag är väldigt förbannad så gör jag väll det men försöker att undvika det. Jag vill hellre ta och dela med mig om de glada stunderna.
 
Förutom jobb och plugg så försöker jag att hinna med att träna och vara med hunden. Har ca 17 kilo kvar innan målet och vet att jag måste röra mig mera!  Nåja jag får kämpa på med det och försöka äta bättre!
 
Jag har blivit röhårig igen sa tidigare att jag inte skulle bli det igen men ärligt talat så saknade jag det sen så blir det rösvart. 
Vad mer jo jag hittade ett väldigt bra recept på hallon cupcakes som var lite väl gott hahaha! påtal om att gå ner i vikt hahaha :P