Livet går framåt!

publicerat i Allmänt;
Hej
 Ja jag kan till och börja med skriva att jag har fått ett nytt jobb! Jag ska börja den 6 mars på ett äldreboende. Det känns skönt att få ett jobb med lite normalare tider samtidigt känns det lite läskigt att börja på ett nytt ställe där man inte kan rutiner eller hittar i lokalerna och dessutom andra uppgifter helt.  Men jag tror det ska fungera bra nä man väl kommit in i rutinerna.   Det ska bli spännade att testa andra saker också som man kanske inte gjort tidigare.
 
Just nu håller jag även på att plugga till ett prov som jag har på fredag och det är lite små svårt faktiskt! Det var mycket att trycka in i skallen och jag känner mig lita plugg less faktiskt. Men jag ska göra detta som jag påböjat! Dock insåg jag att jag har pluggat i 11 år i stäck så det är inte kosntigt att man är lite less. Känslan att inte ha några krav på sig efter jobbet vore skönt att slippa. Dock vet jag att min framtid blir ju bättre om jag faktiskt gör detta så det är bara att göra som vanligt BITA IHOP! urk säger jag om det men ja. Men det har gått bra hitlis så man får försöka göra sitt bästa. Blir det omprov så blir det det.vore onödigt men ja.  Det enda som man kan göra är att kämpa på
 
Sen förutom  Plugg så försöker jag ta upp träningen mer ordentligt och fösöker gå 3 ggr i veckan tog ett nytt rekord som jag inte hann fotografera :P på crosstrainen och det var 450 kcal på en halvtimme så det var ruskigt bra.  På våren / sommaren brukar träningen gå bra och jag brukar bli smalare så jag tror att de ä påväg åt rätt håll.
 Ja vad mer håller man på med, går på långpromenader med hunden och karln! Det är så härligt när karln själv faktiskt föreslår nu var det väldigt längesen hunden fick sig en riktig långpromenad i skogen!  Så hade jag verkligen inte det tidigare! Vi fösöker gå vissa dagar väldigt långa och ibland lite kortare turer. När det gäller min hund så är hon faktiskt väldigt bortskämd och får mycket aktivitet.