God fortsättning!

publicerat i Allmänt;
God fortsättning!
 
Fått lite liv i datorn, dock kör jag via mobilens internet tills vi får  nått slags internet.Tänkte passa på att blogga lite grann nu ikväll.
 
Den 23 december så kom karln hem under natten! det var så skönt att vi fick en dag tillsammans utan att nått speciellt hände. Vi for iväg till en av hans kompisar som också hade kattungar som var 5 veckor gamla. De var så söta och näpna, men nej vart inte sugen alls! haha. Favoriten var denna!
 
 
Sen en sak som vi har gjort nu varje 23 sen vi blev ihop var att gå på bio. Vi såg star wars! Den var okej, kanske inte den bästa sen hemma såg vi även julfilmen Love actally.
 
 
 
i förrgår var det Julafton och vi körde en gemensam Jullunch! Det var både J:s familj och min och hundarna. Det var riktigt trevligt och det blev ett helt fullt julbord! Det blev mat över också haha. Men det var otroligt smidigt och trevligt och ja alla behövde inte åka så långt heller.  Det var faktiskt första gången för mig och respektive att ha gemensam jul faktikst med bådas familjer samtidigt. Sen på kvällen  så blev det bara tv tittande och hundpromenad och inget speciellt faktikst. Bara en lugn smälta maten kväll. Naurligtvis skulle Gizmo hjälpa till som vanligt. 
 
 
Toto var helt slut av allt julfirande! :)
 
 
Sen igår bar det iväg mot Härnösand, vi packade bilen och lämnade Umeå  mot Härnösand.Vart lite ledsen över att lämna över gizmo till fodervärden . Det känndes konstigt att inte ha henne med sig. Men bilen var så full och sen när det är vinter är det inte kul att  sitta i en transportbur.  Ska hämta henne senare i vår antligen! . Saknar att ha små tassar som är hemma och skuttar runt och en varm fluffboll som purrar i sängen.  Dock saknar jag inte att ha kattsand över allt. Det är främsta nackdelen med katt.
 
Idag så jobbade ju karln så Jag och Aigi tog lite små promenader och gick till maxi. Det är mer snö här än i Umeå så aigi är över lycklig! Hon rullade runt i snön och höll på. Sen har jag packat upp köket natruligvis det viktigaste rummet som finns. :P Nu blir att äta lite middag.