Vanlig dag

publicerat i Allmänt;
Hej
Jag brukar oftast skriva när vi gör saker och när det händer saker.  Nu tänkte jag faktiskt skriva om vad jag brukar göra en vanlig dag. Just nu så håller jag ju på med plugg mest om dagarna. Jag fokuserar nu på plugget. Tidigare har jag jobbat och pluggat men nu känner jag att jag vill fokusera på att bli klar. Har hört av många att jag faktiskt gjort ett bra val av plugg och när jag väl är färdig kommer jag att få jobb ganska fort.
 
Ibland går jag upp samtidigt som karln eller vid 07.30 tar ut hunden på morgonpromenad  sen blir det frukost och sen börjar jag plugga. Just nu sitter jag med medcinen och ska försöka få klart alla uppgifterna innan septembers slut så jag har tid på mig att plugga inför tentan.
 
Vid lunch så brukar jag ta ut vovven nu har jag haft turen och haft sällskap av lea och J som har följt med på lunchpromenad. 
 
Sen händer det inte så mycket fyllder diskmaskinen osv. Pluggar kanske lite mera  men brukar inte orka mer än några timmar per dag. 
 
Sen  vad mer . Jo jag har kokat sylt för första gången. Dock använde jag mig av vanligt socker så ska pova med syltsocker till lingorna. Lite hemmafru varning på mig. Men det var roligt att prova på. Saknas bara en brödspatel så jag kan göra gahku sen. Ska kolla efter det. Denna sytlen kanske råkade koka lite för länge men den var god ändå.
 
Vad mer jo vi  har börjat titta på exedendet boxen jag fick i födelsedagspresent. Kan verkligen rekomendera! Det är mycket som faktiskt inte är med i vanliga versionerna så . Dock lite störd över legolas roll i hobbit och även tauriel då de faktiskt inte ska vara med alls. 
 
Det är typ det jag gör en vanlig dag. Så jag känner inte för att blogga varje dag. Sen har jag inte heller  nå spännade outfits eller så så det e menigslöst hahaha :P
 Ha en trevlig dag!

Kommentera inlägget här :