Mkt på g

publicerat i Allmänt;
Hej
Jag har  haft fullt upp med diverse saker så  har inte haft tid med att blogga riktigt.  Aigi har börjat löpa och hon har även fått höfterna rönkade och armbågarna. Det vart b höfter och armbågarna var friska. Jag är nöjd med det resultatet. Hon var duktig som åkte buss och tog sig igenom allt ihop.   Hon var dock lite trött och väldigt bitter över att inte ha ätit nån mat den dagen och sen vart hon ännu bitter över att inte få gå in i  djurbutiken. 
 
En sak som är väldigt viktigt att veta om lapsk vallhund är att det är världens knähundar! Aigi hoppade rakt upp i mitt knä innan vi skulle gå in till vetrinären.
 
 
Sen vad händer mer, jo det var ju matmarknad och vi köpte faktist världens finaste plåtburk som man kan ha kakor i annars var det inget mer speciellt.De andra burkarna är två te burkar som vi köpte med te i. Köpte världens godaste passionsté. Te är något som börjar bli dags att börja dricka mycket av igen.
 
Vad mer jo jag gjorde  världens kap på en loppis. hittade en 16 delars servitris för 42 kr! Så nöjd. Jag håller på att försöka byta ut lite av det vi har till sets. Mycket proslin som vi har är gammalt och utnött.  Så nu blir det att leta efter fynd på loppisar.
 Hittade även en bok på loppis som  jag har velat ha.
 
Igår så var det sambos födelsedag och jag tog fixade lasagne och lagde en tårta och hittade en fin ros. vi gjorde inget speciellt såg på netflix och åt gofika. han skulle jobba idag. Älskade rosen som  jag köpte den var så fin!
 
Nää nu ska jag ta och göra annat.
 
 

Kommentera inlägget här :