"Shake it off"

publicerat i Allmänt;
Jag funderade länge om jag skullle skriva ut detta här också men jag tror faktiskt att jag gör det!   Jag är inte personen som gnäller på sociala medier men just detta har irriterat mig nå djävulskt .
 
Det har gått på söndag exakt en månad sen jag gjorde slut med mitt x och blev ihop med min nuvarande. Under dessa 4 veckor har jag lyckats höra en hel del saker!
 
För det första! ASTOR! Det var det enda folk frågade först om. Seriöst alla viste att han ägdes av mitt x, ändå är det jag som har blivit utmålad som skurken. Seriöst?!
Vi tog beslutet att astor skulle omplaceras och alla frågor gällande Astor hänvisar jag här med till mitt x. Det var han som ägde hunden. Jösses Jag anser inte att vi gjorde något fel Han fick komma till ett hem  som hade en likadan hund. Detta tycker jag är helt toppen! Det kunde varit värre, han hade kunnat blivit avlivad också så tänk lite på det.
 
Sen ingen har ens frågat hur resten av djuren mår?! Jag kan tala om att Aigi mår as bra  att bo själv. Hon är mycket lugnare och chill precis som en lapsk ska vara och katterna mår suveränt.  Sen har Aigi familjens hundar att leka med och katterna så det går ingen nöd på heller. Aigis vaktande och skällande har gått ner väldigt mycket!
 
Sen har vi resten och jag har funderat lite och hade jag varit man så hade det inte blivit lika upplåst som det har blivit nu.  Jag blev kär i en annan och valde att göra slut! Är det hela världen? Jag valde att avsluta det hela för att bespara smärta. Jag planerade inte detta . Shit happens .
 
En annan sak som jag inte heller viste var att det tydligen finns en osynlig regel när man får bli ihop med nån annan? efter man gjort slut?  Altså dra mig baklänges! Vem kommer på dessa regler! vem bestämmer att det är dags att gå vidare ?! Jo JAG!
 
Folk har bettet sig så konstigt runt mig?, jag är fortfrande samma person bara med en person som jag faktiskt är lycklig med!
 
Jag förstår att det kom som en chock för många men jag hade inte förväntat mig dessa frågor etc?  Men nu ska jag  "shake it off"  och gå vidare.
 
Jag ha för övrigt börjat att träna på iksu igen . Det var väldigt skönt att ta ut lite enerig på crosstrainen och även tränat youga idag. Skönt för skallen.
 
Sen livet rullar väll på nu som det ska. Har prov inte super taggad för det men men, ska plugga nu så gått det går och sen så ska jag ta och baka lussekatter imrogon ska vi rulla förbi c och hälsa på. slänger in två bilder med Aigi... Hon har fått en ny lekkamrat vid namn lea :) (nej jag äger inte den hunden)