Mitt 2016

publicerat i Allmänt;
Nu är det årets sista dag och som vanligt så brukar jag göra en års resumé både på blogg och instagram. Det är verkligen roligt på ett sätt att se vad man faktiskt har gjort under året. Detta året blev ett år då jag förändrade mitt liv helt och hållet , dock kommer vi till det senare. Jag har försökt plocka lite bilder från varje månad men det är inte varje månad det har hänt så mycket speciellt. 
 
Detta år har varit ett stor fouks på Aigi, delt utställningsmässigt och försök till valpar. Utsällningsmässigt har det väll gott okej och vi började även träna viltspår. Sen det har gått ett år snart 2 sen hon flyttade in och hon har blivit mycket bättre på vissa saker. Andra saker måste vi fortsätta att jobba med.  Vi tog även och rönkade höfterna i år och de var bra. Vi får se vad framtiden blir för Aigi om hon blir mamma eller om hon sedan får en lilla syster eller bror istället.  Det enda som vi missade i år var faktiskt sundsvall! Tanken var att vi skulle ställa innomhus. Är dock lite sugen på att faktiskt göra det mer än i ett ridhus.
 
 
 
 
Detta var även året då min kära bror faktiskt fyllde 30! Hade ordnat en liten tillställning åt honom för att fira honom .
 
Plocka en massa bär och svamp hann jag även göra i år!
 
Träning och plugg har också legat i fokus. Jag började att läsa till uska och även körkortet. Just för tillfället är körkortet lagt lite på is då jag är tvungen att fokusera på annat just nu men jag ska ta oh återuppta det bättre. Även träning och ja bättre kost ska återupptas bättre. Dock har ag börjat gå ner i vikt igen så det är påväg åt rätt håll.
 
 
Sen vad hände mera i år jo en Babyshower fixade jag åt mina närmaste vänner C och J . Det var väldigt roligt att få övversaka dem med det. Då de kanske inte helt hade förväntat sig det!
 
 
Två bilder fick jag publicerade i lokaltidningen i år vilket är otroligt roligt
 
 
Sen har vi det sista som sakade hela facebook och fick mig att se andra sidor hos olika personer. Dessa två talesätt nedan  tycker jag stämmer in ganska bra. Man förändras som person och jag är definitivt inte samma person som jag var när jag var 18 år! Jag har pratat med mitt x och vi båda insåg att vi hade förändrats och blivit olika personer och fått andra värderingar. Vi hade det inte lätt många gånger och tillslut så insåg vi nog båda mer och mer att de inte funkade men vi forstatte.  Vi ,jag och mitt x passade aldrig riktigt ihop och sen så blev jag kär i en annan och jag valde att göra slut snabbt! Detta skapade tydligen ett kaos för många personer som vart väldigt förvånade. Min mobil gick varm med frågor och det var otroligt viktigt för folk att verkligen definera vad jag hade gjort  och vad de gjorde mig (otrogen slyna) och detta kom från folk från min vännerlista?
Folk tänkte aldrig på att mitt x faktiskt också hade gått vidare osv men ej det var inte relevant.
 
Sen vart folk så himla chockade att allt gick så snabbt?! Jaså jag viste inte att det fanns en viss regelbok att följa sen att folk glömmer bort/ inte frågade om hur länge jag och J faktiskt har känt varandra nejdå det var inte heller relevant! 
 
Jag och mitt x vi var aldirg gifta ändå beteende sig folk som om vi var det?!  Sen har vi ju Astor som alla viste inte var min hund, sen det var bara en hund inte ett barn. Folk betende sig som astor var ett barn och han var viktigast i hela denna historien.  Vi våda kom fram till att det bästa för astor var att få omplaceras. Jag hittade ett fint par i sundsvall som kunde ta honom  och han har det bra! 
Jag och mitt x är inte ovänner utan är bekanta om man säger så.  Jag flyttade ut ur fryan på kandidatvägen, en lägenhet som förövrigt inte riktigt var mitt hem.

 
 
Jag vill faktiskt passa på att tacka de vänner som varit stöttande i hela november månad och varit postiva till mina val! Ni vet vilka ni är! Vänner som stöttat och hjälpt till med flytt bland annat.
 
Sen december bestod av plugg, en massa mat, tripp till ånäset  och ikväll så blir det nyårsfirande hos kompisar viket jag inte har gjort på flera år!
 
 
 
 Några av de nyårslöften jag hade förra året var att göra det som får mig att må bra och nu på sluet gjorde jag det! Jag är lyckling nu! Jag är samma person men med någon som förstår mig bättre jag är gladare nu och det känns skönt!  Jag gjorde nått som ändrade hela mitt liv till det bättre!  Jag tänker inte  ha något  nyårslöfte i år! Detta året blev ett år med många nya förändingar! Nya vänner har jag även fått och behållit några av dem gamla!  ska bli spännade att se vad nästa år kommer med!
Gott nytt år!!