Landat hemma

 
 Vi börjar med att säga : Glad påsk! 
 
Nu har vi landat i Umeå, dock lite kaos fortfarande hemma, men det mesta har blivit uppackat. Köket blev jättebra med vårat nya bord som vi hade i Härnösand. Ska visa bild senare på köket vi ska ta och fixa nån hylla för kokböckerna också.  Det blir väll att ta och fixa upp detta hem nu ordetligt, nu när vi inte ska flytta förhoppningsvis. Vi ska nog bo kvar här ett tag (förhoppnigsvis) ,men man vet aldrig. 
 
Vad har vi haft för oss  förutom packningen så  har vi återförenas med hund och katt ockå och sen har vi gått promenad med barnvagn med  sägerska och svåger och lea. och även vairt på påskmiddag där. 
 
Nu kör vi lite ledig/ uppacknings helg under påsken sen på tisdag börjar allvaret igen. J börjar Jobba och jag ska ta tag i plugget ordetligt. Har prov i maj så det blir att plugga inför det utöver att ta hand om barn och hund och katt. 
 
Det känns riktigt skönt att vara tillbaka och det är lite annorlunda att man har ett barn nu men inget som var oväntat. Det som också är bra är att många av mina vänner har barn också så jag är inte ensam med barn. 
Kan säga också att skriva detta inlägg har tagit mig 2 timmar. Det blir mycket spring över allt haha. 😆
 
 
Allmänt, Familj, kärlek, | baby, bebis, familj, familjeliv, förälder, mamma, påsk, umeå | | Kommentera |

En månad som förälder

Igår så "fyllde" vår son en månad. Har nu varit förälder i en månad.  Det är fortfarande lite overkligt.
Vet inte än om vi fått några rutiner men det kommer väll. 
För tillfället sover jag och ungen i separat rum så karln får sova vilket är lite trist men han jobbar ju just nu så det får vara så. 
Amningen gav jag upp på helt, fick det inte alls att fungera. Sen pallade inte min rygg mina bröst. Det blev tungt! Väntar ny på att mjölken ska sina. Pumpar ut lite till ungen. 
Vi tog även och investera i en mamma roo en vagga stol som vaggar barnet. Väldigt smart! Dock var den lite dyr men värt pengarna så jag får sova en stund.
Brist på sömn ja, kaffe 🍵 beroende ja!
Sen när vi kommer till Umeå så blir det barnvagns promenad med vovven. Det är så skönt att våren /sommaren är på g.
Kroppen börjar bli sig själv lite ont och just nu vet jag inte vad jag väger men har definitivt börjat gå ner igen.  Blir nog bätte sen. 
L har börjat röra sig lite mera och vara mer vaken på dagen tack och lov.
Lägger upp en bild på pappa och L. Nu blir det kaffe och packa ner köket. 

Familj | | Kommentera |

Flyttar tillbaka till Umeå

 
Tjo
Som de flesta kankse har sett på min instagram så är det så att vi kommer att flytta tillbaka till Umeå igen. Vi kommer vara tillbaka i april .J fick jobb där som leder till fast tjänst inom samma branch som han är i nu. Vi viste att detta kunde hända och han hade bara en visitidsanställning här. 
 
Ska jag vara ärlig så har jag längtat tillbaka om det har varit hormoner som orskat största delen av den hemlängtan eller att just att våran lägenhet här har inte riktigt varit ett hem utan mer överlattnings lägenhet.Lägenheten i Umeå är vårat hem eller ja vi var som klara där uppe med all inredning och upppackning.  Men eftersom vi har lille L så är det smarast att flytta tillbaka då vi har våra familjer där uppe. Vi var smarta och hyrde ut våran lägenhet i andra hand pga att det är svårt att hitta lägenhet. 
 
Sen nu har jag ju inte gett härnösand en ärlig chans måste jag säga, dåligt väder, gravid och sen fött barn och inte riktigt kunnat röra mig exakt som jag velat. så jag kan ärligt inte säga om det är bra eller dåligt.
 
Det som har varit några nackdelar här i Härnösand är att håller på att dö ut och sen att skulle nått hända så är sjukhuset i sundsvall. Jag kände att jag vart lite väl beroende av J och bilen.
I Umeå kan jag gå över allt och ta mig över allt och vi har nära till sjukhuset.
Ja jag ska ta körkort det är på att göra listan som allt annat!, tro mig den listan är lång! eller ja den börjar bli kortare men fortfrande lite saker som ska göras. 
 
Sen det bästa av allt är att få hem djuren! Vi har sån abstines efter alla tre husdjuren. Eftersom vi inte viste som sagt tyckte vi att det var onödigt att dra ner dem och upp och ha dem i vägen och stressa upp dem . 
 
Gizmo har bott i lägenheten med inneboende, Aigi har bott hos mina föräldrar med Darfi och Toto, även shi har bott hos dem.
 
 
 
 
 
Hade ingen bild på shi just nu. Har redan börjat packa ner saker och ting. en köks låda är helt färdig men det är fortfrande saker över allt, men jag tror att jag får ordning på det ganska snart, förhoppningsvis. 
 
 
Allmänt, Familj | 2018, flytt, umeå | | En kommentar |
Upp