Småbarns problem.

Bilden nedan beskriver väldigt  bra hur denna dagen har varit. Tanken var att jag tänkte knalla till ängarna idag och titta på svägerskan men det slutade med att vi fick fara och kolla på magen på sjukhuset istället. Magen sturlade som bara den och efter 2h av att jag inte kunde trösta honom så for vi in. Känner mig så maktlös när det händer. Så jag ringde och fråga 1177 och de tyckte jag skulle åka in. Jag tvekade lite eftersom vi hade åkt in för kolik tidigare, men vi for ändå. Han hann lugna ner sig i vagnen . Det som var skillnad nu var att han inte har ätit så mycket idag. som tur var, så var det inget akut och det var bara gaser. For förbi apoteket och plockade upp pys ventil. 
Tycker det är vikitigt att blogga om detta också då det är ett vanligt problem och vissa dagar är värre än andra. De finns det som har problem med kolik hela tiden så vi har det bra att det bara är lite då och då. 
 
 
Det som gjorde mig lite störd är att de förutsatte att jag ammar? Snälla gör inte det sen kan man kankse vända på frågan istället för att fråga ammar du, så fråga vad äter han ? Det blir ofast att man börjar frågan med ammar. Jag vet att jag pratade om att amma från början, men det fungerade lite.   Det kanske är fånigt men det är en fråga som dyker upp en massa och folk antar.  Alla är olika och alla ammar inte. Det gör mig inte till en sämre mamma. 
 
Nu har lille man ätit och är sitt vanliga jag, jag putsar ut och ska äta middag och försöka plugga lite och fylla disken ev städa lite. vart så irrterad här om dagen på hur hallen såg ut så jag  fick ett ryck och städade hallen. både damsög och torakade golvet.  Nu är det köket och vardagsrummet kvar. 
 
Kommer nog blogga mer i helgen senare by for now! 
 


Allmänt, Familj | baby, barn, familj, förälder, mamma, mammaliv, småbarn, småbarnsförälder, småbarnsliv, vardag | |
Upp