Update

Nu har vi äntligen fått internet! 
Det kanske inte är den bästa internet men det är åtminstone internet. Jag kan inte sova just nu pga att det rör sig väldigt mycket i min mage just nu. Jag är nu höggravid och känner mig som en stranddad blå val yay! men mer om det i ett annat inlägg. Eftersom jag har lite fritid så kommer jag att försöka fokusera på att blogga lite och även försöka vara bättre på att ha en struktrur i bloggen. Ha inlägg under olika kategorier etc. Tänkte att det skulle vara ett roligt projekt att få igång bloggen lite grann med lite olika kategorier osv. Ska bli bättre på att ta bilder till bloggen också.
 
Men hur som helst något som vi gjorde idag, förutom att få internet var att gå och hämta mat från kina resturangen. Hunden behövde gå en lång promenad så vi bestämde oss för att gå. I den här staden så behöver man aldrig bilen riktigt, man tar sig ganska bra till fots. Dock vart jag helt slut på hemvägen. En väg brukar gå bra, nerför men uppför blir lite tungt för mig. Aigi tycker inte riktigt om att gå i koppel, men sköter sig helt okej. Hon ska nog börja löpa snart också så hon är lite extra jobbig just nu. 
 
 
Vad mer har vi hittat på jo, förra veckan for vi ut med Aigi till smittningen, jag tänkte att det kan vara bra för henne att få röra på sig lite grann och springa lös. Jag har varit mycket där ute när jag var barn med brorsan och mormor och morfar. På sommaren är det en allmän badplats så då får ju inte hundar vara där men nu på vintern så verkar det vara okej. Det var roligt att åka ut, dock blåste det mycket och vägen var lite spännande att åka på. 
 
Orkar inte blogga något mera just nu , vill se lite nytt på play kanalerna :) Men hörs snart igen!
Allmänt | |
Upp