Nyårs resumé

Gott nytt år till och börja med!
Varje år brukar jag ju skriva vad som hänt under året, det är faktiskt ganska roligt ibland och se vad man gjort under årets gång. 
Året började med världens dunder förkylning det minns jag, sen under våren bytte jag jobb och under sommaren hade jag yttligare ett jobb. Under hösten bestämde jag mig för att fokusera på plugget.  De var de "tråkiga" bitarna. 
Vad hände mera, jo vi fick en ny lägenhet, efter att ha bott i en etta så lyckades vi byta ut den till en tvåa med separat kök. 
Tyvärr fick jag säga adjö till fina puff! Han mådde inte bra nå mera. 😭 Han tålde inte att flytta mera. Saknar honom ibland! Han var ändå en väldigt rolig individ. 
Vi har farit runt åt höger och vänster och hälsar på kompisar. 
Sen så förlovade vi oss i sommar och nu i december vart det flytt till Härnösand. Vi får se vart vi hamnar sen under året. Vad mer jo ytterligare förändring är att vi ska bli föräldrar nu under 2018! 
Den nya familjemedlemen blev en tvåbentning denna gång. Vi har hållit det hemligt pga olika anledningar och vi ville vara  säkra att allt var ok innan vi fick ut med det. . Vissa saker vill vi inte gå ut med och ni läsare får nöja er med det. Kommer att skriva senare lite mera. 
Gizmo är just nu hos fodervärd, men lär nog flytta tillbaka sen. Saknar henne så redan!  
Förutom det så hade vi ju en gemensam familje jul med bådas familjer, plockat både kantareller och hallon. Tror det är allt!
Jo just det, vi firade ett år som par. 
Hund bus i massor har det också blivit.  
Inga löften i år, försöker bara nu att ta det lugnt. 

Allmänt | |
Upp