En månad

 
yay snart är januari slut! Har längtat för att vara ärlig att den ska ta slut.  Jag börjar bli less på snön. Mest pga att jag inte kan röra mig i vinterlandskapet. Det e klart det lär ju vara snö i februari också men det känns som att våren kommer lite närnare. Vi har nu snart bott här en månad tillsammans i lägenheten och det är även ca en månad kvar tills den lille tittar fram. Dock kan det ju hända när som helst så jag är lite som en tickande bomb. Har väll en del grejer men lite kvar att fixa.  
 
Ska bli skönt att få ut ungen då det nu på slutet blivit jobbigt men nu vet jag det ifall det blir en nästa gång sen att det kan vara bra om jag ligger på en mer normal vikt. Har redan nu börjat kolla på lite träningstips och kosttips. Självklart när man har hund och när man har en aktivhund så blir det mer naturligt att man är ute och rör sig.
 
 
Sen är jag fullt medveten att det kommer att ta tid att få kroppen "normal" sen får man inte börjat träna förrens 6 veckor efter förlossningen. 
 
Men det ska bli intressant om jag lyckats nå mitt mål. Mycket ligger i disiplin och kost. Ska försöka ändra kostvanorna lite grann och nu med en vettig mixer så kan man göra smooties.  Dock har vi blitivt lite bättre på att äta hemma lagad mat vi har även inte varit ute så mycket. Har inte riktigt haft tid eller ork. 
 
Har inga bilder på själva inredningen i denna lägenheten och det är för att vi har inte inrett och vi har bara det vi behöver tillsvidare. Vi får se vad framitden tar oss.  Insåg att den 15 denna månaden redan har varit så nu har vi varit ihop i 1 år och en månad och förlovade i 6 månader <3 allt går bara bra! :) 
 
Vad gör jag om dagarna , ärligt har tråkigt haha, orkar inte göra så mycket. vissa dagar är bättre än andra. ser serier rastar hunden. Sen sitter jag med ett beroende framkallande spel som jag har spelat ett tag. Här nedan ser ni den.  Jag vet inte varför jag har fastnat för den men det är simplet och man kan stänga av när som helst. Det är som candycruch fast simplare. Kan rekomendera det. Läst lite  böcker. Men orkar inte läsa så mycket. Har ingen konsentrations förmåga. Dock sitter jag och väntar på årets bokrea.  Vill ha lite nya kokböcker och ja lite barnböcker ev. 
 
 
Kolla gärna in lite mera i bloggen. Det kommer lite nya kategorier. Allt blir inte länkat till facebook heller. 
 
 
Allmänt, Familj | bf2018, crunhtime, familj, gravid | |
Upp