Kändisbloggare jag klickar mig in på

 
Hej
Jag har inte så mycket att blogga om riktigt så jag tänkte skriva om de bloggar jag klickar mig in på. Jag gillar att sitta och klicka mig in på olika bloggar på blogg.se Dock så finns det kändisbloggare som jag tar och läser ganska ofta eller klickar mig in på. Dels för inspration och dels för att se vad bloggar om. Många bloggar om kläder och outfits och har mycket bilder på sig själv. 
 Min garderbob är väldigt basic och tråkig just nu. Inte för att jag har ett mode intresse men jag har  börjat fundera på att försöka anstränga mig, men när man är 90 av tiden ute i skogen med hunden så behöver man kläder som  man kan röra sig i och kanske inte den finaste jackan. Jag gillar inte just nu heller eller om jag någonsin har gjort det ha bilder på mig själv helkropp. Men förhoppningsvis så kommer det att ändras sen. 
 
Den första bloggen som jag brukar klicka mig in på är Fokis blogg. Hon är en norrländsk brud som flyttade till Umeå och sen så blev hon väldigt stor och nu så ska hon också ha barn så man kan relatera lite grann förutom att jag inte  har en massa pengar hahaha :P Länk nedan: 
 
http://www.fokis.se/
 
Den andrqa bloggen jag brukar kolla in är bianca ingrossos, jag såg ett avsnitt av whalgrens värld och tyckte det var ganska roliga faktiskt så jag har faktiskt gått in lite då och då och läst hennes blogg. Tycker hon är ganska underhållande
http://biancaingrosso.se/
 
Sen har vi några här nere som  jag brukar också kika på men det e mera för att de just är kända 
http://kenzas.se/
http://kissies.se/
 
Självklart hade det varit roligt att ha igång en blogg med många läsare och det är ju roligt att folk är intresserad av det som man skriver om. Men det krävs så mycket att få en blogg stor . Jag känner att jag inte har orken för det. Dock har jag börjat strukturera upp den och jag tror att det kommer att komma lite olika blogg inlägg sen.  Sen jag känner inte behovet att fota precis allt vad vi äter och gör jag glömmer oftast bort det sen just nu har jag inte ork för det. 
 
Förutom kändisbloggarna så läser jag lite olika bloggar, tycker det är roligt att klicka in på olika människors bloggar och läsa om olika saker såsom hästar, träning, foto, etc även mat och några pappa bloggare har jag också läst och tycker det är intressant. 
 
Jag gillar att använda bloggen som en slags stausuppdatering till facebook och sen behöver inte facebook heller bli så bombaderat av bilder heller. Jag kan lägga upp mer bilder på bloggen än på facebook. Jag har bloggen för mig själv också lite grann. Dels för att öva att skriva och dels för att jag tycker om att titta tillbaka vad jag har åtsakommit. 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Kvällens middag

Idag så provade jag laga nått nyttigt med kyckling. För att vara helt ärlig så gillar jag inte riktigt kycklingfileer men det är bra mat att göra  matlådor på och sen är det även nyttigt. Vi hade köpt en färdig kryddbladning. För att vara helt ärlig så var det lite torrt eller nått, maträtten känndes lite platt på någotvis. Vi åt ris till. Det gick att äta men tror inte att det kommer att lagas igen. Dock är det bra att göra woks för man får i sig grönsaker och ja matlådor. 
Dock tror jag jag ska prova göra något annat och krydda själv faktiskt. 
 
 
Det har knappast undkommit någon att idag är det fettisdag. Jag fick äntligen min semla! Tyvärr så görs inte laktosfria i matbutikerna så man måste fara på konditori. Älsklingen tog och for på lunchen och hämtade en från tullportens konditori. Vart as glad!
 
Jag brukar baka själv, men eftersom jag inte har ork sen gillar inte karln heller semla så då är det lättare att köpa en om man hittar vill säga. Laktosintolerans är väldigt vanligt men inte helt så vanligt att butikerna gör  nybakade saker. Vissa saker går bra att äta, men ren mjölk eller grädde det går inte alls det  då brukar jag må ganska dåligt. 
Semla äter jag bara en gång per år så det är inte så farligt, sen förstår jag inte varför det ska komma en ny semla varje år. Det är nästan som glögg. Vad är det för fel på den vanliga semlan?  hihi. vissserligen prinssessemlan hade jag faktiskt velat  smaka men den fanns inte lakosfri tyvärr.  
 
Det finns ett bra utbud med laktosfria produkter nuförtiden men lite mera färdiga bakverk hade varit kul att kunna köpa på ica. visserligen förstår jag att det blir extra jobb då de måste ha särskilda maskiner etc för det, men jag tror att många skulle uppskatta att kunna köpa ex en semla eller en tårta lakosfri utan att behöva beställa den. 
Mat | asiatisk mat, mat, matlagning, nyttigmat, semla, semla, wok. | | En kommentar |

Bebis uppdate

En liten bebis uppdatering, magen växer eller ja nu växer den kanske inte så där jätte mycket den verkar börja sjunka faktiskt. Jag är mer eller mindre en tickande bomb just nu. Håller mig mycket hemma dels för att vädret är blä och det är inte kul att promenera själv 
 
Hur som helst så tog jag och fixade spjälsängen så den står färdig. Jag la dit även några gossedjur 2 är nya och en är min gamla. Tyckte den kanske ungen skulle tycka är mysig. Just nu har vi inga djur hemma så gossedjuren får duga tillsvidare. 
 
Jag börjar villja ha ha ut ungen nu är less på att väga 77 kilo och ha knän som inte pallar vikten och magen i vägen haha. 
 
I förrgår natt så sparkades det rejält i magen. Hade lyckats somna i fästmannens famn eller mot honom och han kände rörelser som bara den. Nu tror jag magen börjar sjunka lite . 
 
 En sak som jag har varit dålig på under denna graviditeten är faktiskt att sova. Det kommer ju knappast att bli bättre sen  men det får vara. 
 
Det var skönt att få lite bebisstuff gjort och tog även och plockade i all smuststvätt i korgen. Lite svårt att böja mig ner kan jag säga. 
Älskar den fluffiga flodhästen vi köpte, den är mjuk och gullig. Älskar gossedjur! 
 
jag läste en artikel om nått som heter pusch present, vilket jag kände var det mest korkade jag har hört. Jag menar vist det är jag som kanske gör mesta jobbet men pappans roll är ju också viktig. Jag sa tll karln att enda jag vill ha senare är en entrecoté hahaha. Jag vill inte ha en puschpresent så? tycker det var väldigt konstigt. sen det som var på listan var typ handväska smyken etc. Nää om han ska ge mig nått så får det vara mat hhaha. 
Familj | baby, barn, bebis, bf2018, familj, familjeliv, gravid | | Kommentera |
Upp