En månad kvar

 
Urk Idag är det exat en månad kvar tills provet, så nu gäller det verkligen att ta sig i kragen ordentligt. Det jag hatar främst med pluggandet är att jag inte är ledig. Tror jag skulle vara lite lungare av att inte plugga , men men. Det är bara att bita ihop. Det vore jättebra att jag klarade av detta nu så  jag kan bli färdig någongång. 
Jag har blivit lite less på pluggandet också så det är nog därför motivationen inte går bra heller kan jag säga.  Sen hatar jag tentaplugg, det är det värsta jag vet. 
 
Det är som en sak att ta hand om hemmet och plugga till ett prov. Nåja ska försöka göra det nu efter jag tagit lång promenad med hunden eller kanske lite innan också, mest torligt sitter jag en stund nu också så att det blir gjort. 
 
En serie förresten som "hjälper till " med pluggandet är the good doctor. Den handlar om en autistisk kirurg  ung man som vill bli kirurg.  Han blir en St läkare på ett sjukhus.  Det är riktigt intressant, den skiljer sig mycket från greys anatomy. Även fast jag gillar den serien också så  är den här intressantare, det är på ett sätt mer fokus på medecinen än relationen mellan läkarna till skillnad från greys. 
 
Nää nu blir det frukost /brunch och sen plugga lite och ut på långpromenad. 
Allmänt | |
Upp