17/4

Hej
Det är Tisdag och det verkar som att det ska bli bra väder idag, får se om det blir lång promenad idag. 
 
Just nu har jag lite lugn stund men han lär nog vakna snart och ska ha flaska, medans det är lungt passar jag på att äta frukost  och blogga lite grann.   
 
Har på ett sätt börjat få ordning på nattsömnen, Hålla han vaken till typ 23-24 på kvällen då sover han till 4 halv 5 så det går framåt. Sen så köpte jag en mobil till spjälsängen som är populär. Han gillar att titta på den och han somnar sen. Riktigt bra! Den hade speldosa också men den fungerade inte riktigt. Lär man vred upp den så lät det som om man var med i en skräckfilm. J tog och skruvade och gjorde så att den bara snurrade. 
 
Ska försöka leta fram den andra lekmattan som vi har och ha den på soffan eller nått. Aigi fick för sig att lägga sig i lekmattan när hon var lerigi så den måste  tvättas :P 
 
 
Har suttit och läst lite om barnvagnar också, lite av en djugel det här med barnvagnar osv. Men kom underfund med att i sommar blir det nog en ny som är lite lättare än den som vi har nu.. Men det funkar ju med den vi har. 
 
Förutom bebis så har jag börjat söka lite jobb till hösten och sen håller jag på att plugga inför prov. Nu ska jag sätta mig och renskriva lite anteckningar. 
 
Ha det bra! 
 
 
Allmänt, Familj | baby, barn, bebis, familj, familjeliv, småbarnsförälder, vardag | |
Upp