Bildbomb

 
En hemsk sak hände idag! :(
 
Kaffe marskinen dog, så det var bara att fixa en ny!  Vi fixade en som man kan ställa in tiden på. Sen jag har blviti koffeinberoende. Hade världens huvudvärk och den försvann med tiden efter jag fått kaffe.  Det finns två anledningar till att man börjar dricka kaffe, 1 man skaffar jobb inom vården anledning nr 2 man får barn :P
 
 
Vad har vi annars gjort i helgen, jo vi var på modevisning . Brorsan hade modevisning på folketshus. Vi hade med oss lilleman också. Han fick träffa mormor och morfar också en snabb sväng. Efter det så blev det att fixa skrivare och sen ta och tvätta och greja på lite hemma. Vi for även och bytte däck och påvägen hem såg vi en regnbåge.
 
 
 
Vi tog en promenad ikväll med hunden och barnvagn . Lille man vart lite suris men det fick han vara.  Han var glad i morse i alla fall.  Jag brukar inte lägga ut bilder på en suris för jag tycker inte att det är så trevligt. Bättre att lägga ut bilder när han är glad.  Aigi tog ett dopp också, trodde att det kalla vattnet skulle lära henne att ge fan i ankorna, men icket!  dum hund. Nåja hon fick godis när hon vände och kom till oss. 
 
Här kommer lite bilder. 
 
 
 
 
Fick även ett litet ryck och gjorde kokostoppar, dock så vart de väldigt rinniga, vet inte riktigt varför, nåja bätte lycka nästa gång.
 
Gizmo hjälpte till med bäddning av sängen
 
Allmänt, Familj, Hundar, kärlek, | baby, bebis, familj, familjeliv, hund, kaffe, lapskvallhund, livet, småbarn, småbarnsförälder, umeå, vardag | | Kommentera |

Shopping

 
Idag flydde jag en stund från hemmet, fick barnvakt och for till stan för lite shopping. Jag tror ärligt att det var mer att fly från plugget än min son, men det var skönt att få lite distans ifrån allt.  Sen är det också bra för hunden att bli lämnad så att hon klarar av det också. Men det är ju inga problem.
 
Jag har skrivit tidigare om ensamtid och shopping. Det var skönt att få ensamtid men inget jag behöver, sen kände jag också att lite nya klädesplagg ville jag ha i garderoben, Det blev några toppar och en skjorta och leggins. Men köpte i storlek M så jag kan ha de senare. Köpte även leggins, på sommaren är det oftast för varmt för jeans. Det enda som jag ska köpa är ett par outdoor byxor och stövlar då är jag sen utrustad för sommaren. 
 
Sen blev det en trjöa till L också 
 
Nu ska jag plugga lite grann 
Allmänt | mamma, shopping, umeå | | Kommentera |

2 Månader

 
Hej
Nu på fredag så är lille man två månader! 
Tiden går fort men ändå långsamt på ett sätt.
 
Hur är livet, jo karln jobbar jag går ut med hunden och försöker plugga och städar emellan åt och lagar mat. Forfrande är det lite sömn men det är lite bättre men det är fortfrande lite oregelbundet och sen är han så pass ung.  Senaste tiden så har jag även lyckats packa undan baby kläder i storlek 44-50. Tyckte det var nyss som allt var för stort.
Han har börjat le och gör en massa ljud, härmar både hund och katt, så utveckligen går åt rätt håll och han mår bra. Han blir oftast grinig på eftermiddagen och somnar sen. Vet på ett ungefär nu när han är vaken och inte. 
 
Ja vad annars jag mår bra är trött och försöker röra på mig så mycket som möjligt och plugga. Jag har det inte tråkigt i alla fall. Dagen går ganska fort faktiskt. Har inte känt mig ensam riktigt, jag har så mycket annat att göra så att jag hinner inte vara ensam riktigt.  
 
Många har ju problemet att man vill ha ensamtid eller nått, jag känner inte det behovet, ibland om jag har saker som att fixa saker som ex arbetsförmedlingen eller likande då jag inte vet hur länge det tar.  Jag brukar vara ganska slut på kvällarna. Jag klättar inte på väggarna i alla fall :P
 
Livet har förändrats och det ända jag lagt lite på is är fotograferandet, men det har också med att göra att jag just nu inte har någon vettig dator tror inte det har med lille man att göra. Sen så hunden är jag ute med och det e klart har inte gjort annat en promenader med henne, men det räcker just nu. Dessutom har hon lite ont i bakbenet så man får ta det lite lungt.  
 
Ensamtid med varandra lyckas vi med också tycker jag, lite förändrat men vi gör inget annat speciellt. På ett sätt så hade vi "barn" redan innan lille L. Man kan kanske inte riktigt jämnföra hund och barn men lite kan man göra det. Vi kan inte vara ute på stan förrens man rastat hunden och matat etc . Man måste planera tiden lite grann. Vårat liv har varit anpassat lite grann, men det är inget jag känner att man saknar.  Vill vi gå ut etc så får man planera lite grann.
 
Här nedan är två bilder på lille man, första är fotad den 6 april då var han 1 månad och en vecka typ andra bilden är från igår då är han snart 2 månader. Nää han gillar inte napp ibland den ploppar ut. 
 
 
 
 
 
 
 
Denna vecka ska jag även på kontroll sen får jag veta vad jag kan träna och inte. Har inga bröstmuskler alls just nu så vore skönt att börja träna upp kroppen. Det kliar lite i fingrarna att vilja gå på iksu, men har 1 inte råd 2 När ska jag ha tid till det!  men vi får se. Kankse nästa år. 
 
Nu blir det middag sen idag så ska jag försöka återigen renskriva lite anteckningar och försöka strukturera upp dem så att det blir lättare att få in informationen i skallen. lite sitter men inte allt, inte tillräckligt för att klara av provet.  Vi ska fixa en skrivare också förhoppningsvis snart. 
 
 
Familj | baby, barn, bf2018, familj, familjeliv, förälder, livet, mamma, småbarnsförälder | | Kommentera |
Upp