Mini utflykt

Hej
Idag tog jag och karln en mini utflykt till Mickelbo gård. Det var roligt att  få göra något annat och min häst abstinens vart lite botad bara lite hehe. Det var roligt att göra något annat som man kanske inte gör vanligvis. Kan verkligen rekomendera detta ställe1 Dock var det lite blött och lerigt ute men det fick man ta, oömma kläder är att rekomenderas .
 
Det mest roliga var att få se kamelerna och alpackorna och lamorna, det är som inte vanliga djur som man tar och ser jämt på en vanlig gård, så det var roligt. Sen att jag är en djurtokig brud som älskar att göra detta spelar ju också roll. Men det var som sagt roligt att göra något annat tillsammans än att gå på bio eller se film hemma. Det är roligt att kunna uppleva och göra lite olika saker tillsammans .
 
Kalkon såg vi också och påfåglar det är inte helt vanligt att se heller. 
 
 Det var som sagt inte långt att åka till Mickelbo så hade mycket kvar av dagen och det gick åt till att renskriva tenta anteckningar . Har prov i slutet av månaden så det är bara att plugga på imorgon.  Här nedan blir det lite bildbomb!  Det är skönt att ha bloggen för att kunna lägga upp en massa bilder här istället för facebook.  Det var även roligt att kunna fota lite grann och se något nytt. 
Nåja nu ska jag ta kväll! ha en trevlig kväll därute!
 
 
 
 
 
 
Allmänt | dejt, djur, foton, höst, umeå | |
Upp