Glada Nyheter!

 
 
Livet går verkligen framåt på olika sätt!
 
Jag och J har snart varit ihop i ett år vi har flyttat en gång och bott i den nuvarande lägenheten i 6 månader ungefär och nästa år blir det till att flytta till Härnösand.  Känner mig taggad och glad! Det ska bli roligt att få byta miljö ett tag. Självklart blir det lite konstigt att inte ha familjerna runt hörnet så klart men det tar ca 2h med tåget.  Aigi kommer väll sakna lea också tror jag men sånt är livet.
 
Umeå har haft sina bra och dåliga stunder och jag har bott här i 9 år nu i höst så det känns som att Umeå har gjort sitt för ett tag. Inom umeå har jag flyttat redan 3 gånger eller ja 4 om man räknar när jag flyttade hit. Först flyttade jag och brorsan till Vittervägen på tomtebo  2008  från kiruna sen flyttade jag och mitt x till kandidatvägen på Ålidhem 2015. Sen slutet av 2016 flyttade jag ut till matematikgränd och nu 2017 flyttade vi till språkgränd Ålidhem. 
 
Sen nästa år så blir det flytt när får vi se men det blir till att fytta förr eller senare.  Det är inte en helt okänd stad då min mormor och morfar bodde där nere och jag och brosan var där nere lite då och då. Tror att det blir en lämplig stad. Den är inte så jättestor och allt som man behöver finns. 
 
Längtar verkligen till nästa år! Mycket på g. Jag har vagt minne av att J utryckte att kanske nästa år blir mera lungt tidigare med tanke på att det var så mycket som händer i år och ja delar av förra året. Jo tjena 
 
Slänger in två gamla bilder på Härnösand.
 
 
Nu ska jag ta och plugga lite grann :) 
Allmänt | 2018, Härnösand, flytt, framtid, gladanyheter, livet, nystart, nyttår | | Kommentera |

Bus och lek

Till och börja med så leker hundarna bara med varandra. Herr Tasman är som en irrterande lillebror åt Aigi. De trivs ganska bra ihop och har kul med varnadra. Aigi tycker dock att han är lite dryg. Sen så har han även snöre då jag inte helt litar på honom.  Men hur som helst de hade jätte kul ute och vi gick till en fotbollsplan så de kunde springa och härja med varandra där. Det var det smidigaste också för mig. Sen efter det så  har de sovit och sover fortfrande. Det var lite svårt att fota i det mulna vädret men lite bilder blev det i alla fall. Här nedan kommer de
 
 
Nää nu blir det till att plugga igen 
Hundar, foton | foton, hund, hundar, hundvakt, husdjur, höst, lapskvallhund, umeå | | Kommentera |

Ny vecka

Hej
Tiden bara flyger fram tänk att det är redan är oktober den 15 denna månaden har vi varit ihop i 11 månader bland annat. Blir ett årsinlägg senare. Huromhemst det är en ny vecka med lite saker planerade som ska göras denna veckan.
Nu idag Måndag så är det tentaplugg och skriva lite mera på arbetet som jag måste skriva. Jag hammnade i någonslags tenta stress och insåg sen att jag hade mer tid att plugga till tentan än jag trodde så då hinner jag klämma in lite skrivande så att det blir klart. Vill hinna färdigt så mycket som möjligt. Har lite dåligt självförtoende gällande medecinen då jag inte har klartat av den kursen tidigare. Men det är väll bara att plugga och hoppas på det bästa. Lite städning ska också hinnas med vi ska ha inflyttningsfest på lördag så att det behövs städas lite grann innan. 
 På Tisdag fyller J år och då blir det till att baka cupcakes! har lovat halloncupkakes sen fortsätta plugga och städa. J fick sin födelsedagspresent i helgen i för tid. Han lyckades lista ut vad det var. Han fick nämligen ett dryckes horn med ställ.
Onsdag gäller samma som under måndagen plugg och städning .
torsdag:  Jag ska till tandläkaren  och få bort tandsten. 
fredag: plugg och städa som en galning antar jag.
lördag: ut med hunden på en långpromenad så hon är trött och sen lär väll folk dyka upp. 
Söndag vilodag med J :)
 
Inte kanske den mest intressantaste veckan men så här brukar mina veckor se ut. Det är inte så mycket som händer i våra liv eller mitt liv. Plugg är det främsta just nu. Vill bli klar med mitt studernade! Är måttligt less!
Slut på paus dags att tentaplugga och sen fixa disk och ta undan tvätt sen ska man spotta ut lite ord på arbetet.  Slänger in en gammal bild på gizmo.
 
 
 
Allmänt | höst, livet, nyvecka, planering, vardag | | En kommentar |
Upp