Måndag

Ny vecka så jag tänkte passa på att ta och blogga lite. Bloggen har fått sig en liten förändring den också, jag tyckte att det behövdes. Den behövde också få sig ett lyft och en förändring med tanke på allt annat håller på att förändras. Tyckte att bloggen behövde också få sig ett lyft. Det kanske blir lite mera bloggande nästa år  med tanke på att vi kommer att bo på annan ort.
 
Nåja hursom helst så har dagen spenderats framför medecinboken och datorn. Jag hålller på att försöka få färdigt alla uppgifterna till provet så jag kan ta och sitta och plugga inför provet .
 
Jag har det sista provet innan jul. Sen är jag snart färdig med skolan! Har bara ett seminarium och ja medecinprovet jag nämnde ovan att ta och fixa. Sen så är det bara en kurs kvar sen är jag helt färdig med min utbildning. Längtar verkligen efter att få lägga böckerna på hyllan även fast det har varit skönt att inte ha några tider att passa så men nu börjar jag bli allvarligt less på att plugga hela tiden och alldrig vara ledig
 
Ursäkta för suddig bild men en bättre pappershållare får man allt leta efter.
 
 
Ja vad händer annars J har börjat pendla denna månaden ner till Härnösand han går utbildning för nya jobbet och han börjar jobba nästa månad. Då får vi även också nya lägenheten. Jag kommer att flytta ner sen när skolan är slut efter jul. Jag vill fira nyår i nya lägenheten :) Det känns spännade att få flytta! Dock känns det också konstigt.

Tog en promenad med hunden i eftermiddag och vi gick på våra gamla ställen och jag tittade runt omkring och såg folk som har börjat juldekorera i trädgårdanara och allt såg så hemtrevligt ut. Vi hade som just blivit klara med våran lägenhet som vi flyttade till i Maj. Men så är det. J sa något mycket gulligt att hem är där du är det spelar ingen roll var det är <3 . Han kan säga mycket gulliga saker ibland. 
 
Det är roligt att det händer så mycket på kort tid! Livet hade som sagt ståt stilla i 8 år och nu händer allt på samma gång! Det är spännade! 
 
Jag kan ju få jobb sen som undersköterska över allt, det är bara körkort som fattas men det ska också göras. Jag ska ta det innan 30 har jag sagt. 
 
vad händer annars förutom plugg ska vara hundvakt i helgen till Toto och Darfi sen ska jag träffa L och virsi! Det var länge sen.   Sen nu på onsdag är det våran årsdag! vi får se vad vi hittar på. :) Blir ett till inlägg mer om oss då om hur året har gått osv :) 
 
Nåja Nu ska jag ta och göra middag till karln som kommer hem snart. 
 
Allmänt | examen, förändrig, livet, snartfärdig, studentliv, undersköterskastudent, vardag | |
Upp