Slut på helgen :(

Hej bloggen
 
Nu är det söndag kväll och helgen är slut, suck det känns faktiskt väldigt trist. Jag och J har bara varit och umgåts tillsammans hemma och med hunden! Vi har bara rått om varandra sen har han ju spelat också så klart.  Nästa vecka börjar  allvaret igen och nästa vecka börjar även sluspurten för mina studier. 
 
Det är ca 3  veckor och 2 dagar tills provet är. Det kanske låter mycket men det är inte alldeles för mycket tid det är ganska precis så att det räcker.  Jag har ca 10 områden i kroppen där jag ska kunna organen och dens funktion och även tillhörande sjukdomar osv. Yay :( så det är bara att sätta sig att plugga järnet.
 
Denna veckas plan är att renskriva alla anteckningar på datorn och sen skriva ut och tycka in i hjärnan.  Förutom tentaplugg så är det seminarium också som ska göras innan jul sen är det en massa annat som också ska fixas.  Men ja det är slutspurt nu så ber om ursäkt om jag ev kommer att låsa in mig lite och inte vilja hitta på annat än att vara hemma och plugga sen också pluggar jag på mitt sätt så inga komentarer och tips om det just nu tack så mycket.
 
Jag har lite planer på att få igång bloggen lite mera men jag tror ärligt talat att det blir efter allt pluggande har blivit klart för stunden. Jag tror inte att jag kommer att blogga flera inlägg per dag men kanske lite mera än vad det är nu. Kankse 2 till 3 inlägg i veckan. 
 
Håller på med lite andra nöjen faktiskt för att kunna varva ner lite grann och ha nått och göra medans karln spelar.  Fick en ny målarbok med jultema faktiskt så den har jag suttit med lite grann.  Kanske hinner färdigt med den innan december är slut elller innan jul :)
 
 
En natt så kunde jag inte sova så då gick jag till min bokhylla och såg att jag hade en bok jag inte hade läst än och började läsa den. Den var riktigt bra och det finns flera böcker om denna katten så den kan jag verkligen rekomendera till andra katt älskare. Det handlar om en gatumusikant som blir kompis med en katt. Riktigt intressant historia. Sen utsplear den sig i en stad som jag verkligen vill tillbaka till nämligen London.  Det finns  vissa ställen som jag inte hann besöka och sen vill jag åka med karln. 
 
 
 
Det är bra att ha saker att göra nu så får man tiden att gå snabbare jag längtar lite halvt till nyårsafton då vi planerar att fira den nere i härnösand! så jag räknar ner dagarna. Det ska bli så kul med ny stad! Ska fundera på vad för slags nyårsmat ... Jag har lite planeringsbehov hahaha. Men det är inte så där jätte stort, tycker jag i alla fall haha. Några tips på bra och inte alledels för dyr nyårsmat?  Sen har ju J diabetes så det blir ingen större efterrätt eller sockrig efterätt snare. Tänkte faktiskt blogga om det faktiskt men det tar jag lite senare.  

Nu ska jag ta och googla vidare och lyssna vidare på radioprogrammet dilemma. Jag gillar att lyssna på det programmet för att det är läsare som har diverse problem och skriver in om hjälp till radion. Det roliga i detta är att det kan vara helt otroligt fåniga problem och sen är det lite olika personer som sitter i panelen vecka för vecka.  Länk finns här nedan.
https://www.radioplay.se/podcast/dilemma?episode-id=35480
 
Allmänt, Hobby | hobby, jul, livstil, mindfullness, målafördinasinnen, målarbokförvuxna, plugg, student, studentliv, umeå, undersköterskastudent | | Kommentera |

Firat ett år ihop

 
Idag tog vi och friade våran ettårsdag som bar. igentligen så var datumet den 15/11 men eftersom J jobbade nere i härnösand så tog vi och firade idag. Eftersom vi är hundvakt till föräldrnas två bruna också så kändes grillning ett bra sätt att spendera dagen på. Vädet var ganska perfekt så här nedan kommer bilder på hur vi hade det.
 
 
Mycket roligt har vi haft under året och mycket har gått fort enligt vissa kanske men det skiter vi i. Det som folk oftast glömde bort var att jag och J har faktiskt känt varandra i 2 år innan vi blev ihop. Jag kanske inte riktigt har berättat hur vi träffades helt och hållet. Det var så mycket förra året att fixa när vi precis blev ihop. Jag och J träffades på ett gemensamt jobb sen så började vi prata via facebook och skype och gick hundpromenader och umgicks och vänskapen växte till något annat. 
Jag ångar ingenting, jag och J är mycket mera komblatibla och kan sammarbeta bättre än vad mitt x och jag någonsin kunde göra. Sen  Jag och J hoppade som in i en vardag med jobb och studier och jag flyttade in hos honom. Sambolivet var tvunget att fungera från första början.  Det har fungerat väldigt bra och vi är dessutom förlovade nu.  Förra året var det en massa gnäll om mitt x osv men det har jag skrivit om i ett annat inlägg den 1 november så vill nån läsa det så gå in där då.  
 
Året har bestått av att vi flyttade till ny lägenhet båda har bytt jobb och förlovning och mer. Sen blir det en till flytt nu efter Jul. Det känns spännade att få byta stad och få en ny start.  Sen är jag snart föroppningsvis klar med min utbildning! jippi!
 
Ja vad mer kan man skriva om oss, vi har väldigt lätt att prata med varandra och även fast J är en gamer så är han inte gift med datorn jag är fortfrande viktigare än den. Det känns som att han ser mig i alla lägen och är ett otroligt bra stöd i allt i både bra och dåliga saker. Han uppskattar saker jag gör som jag inte tycker är så speciella ex, han hade råkat glömma en sak på tågstationen och jag for direkt efter och hämta det, Bara logik liksom att göra det. När han kom hem fick jag blommor <3. Vi passar ihop och kan ha roligt tillsammans utan att göra nått speciellt.

Det bästa är att faktiskt ha en lat helgmorgon och bara dra sig i sängen tillsammans tills nått av djuren gnäller på en och vill gå ut eller ha mat :P  Det känns som vi två har varit ihop längre än vad vi faktiskt har varit.
 
Jag ska försöka blogga lite mera om diverse saker snart börjar flytten :)
Allmänt, Hundar, kärlek, | dejt, frilufsliv, grilla, livet, livstil, november, umeå, uteliv | | Kommentera |

Måndag

Ny vecka så jag tänkte passa på att ta och blogga lite. Bloggen har fått sig en liten förändring den också, jag tyckte att det behövdes. Den behövde också få sig ett lyft och en förändring med tanke på allt annat håller på att förändras. Tyckte att bloggen behövde också få sig ett lyft. Det kanske blir lite mera bloggande nästa år  med tanke på att vi kommer att bo på annan ort.
 
Nåja hursom helst så har dagen spenderats framför medecinboken och datorn. Jag hålller på att försöka få färdigt alla uppgifterna till provet så jag kan ta och sitta och plugga inför provet .
 
Jag har det sista provet innan jul. Sen är jag snart färdig med skolan! Har bara ett seminarium och ja medecinprovet jag nämnde ovan att ta och fixa. Sen så är det bara en kurs kvar sen är jag helt färdig med min utbildning. Längtar verkligen efter att få lägga böckerna på hyllan även fast det har varit skönt att inte ha några tider att passa så men nu börjar jag bli allvarligt less på att plugga hela tiden och alldrig vara ledig
 
Ursäkta för suddig bild men en bättre pappershållare får man allt leta efter.
 
 
Ja vad händer annars J har börjat pendla denna månaden ner till Härnösand han går utbildning för nya jobbet och han börjar jobba nästa månad. Då får vi även också nya lägenheten. Jag kommer att flytta ner sen när skolan är slut efter jul. Jag vill fira nyår i nya lägenheten :) Det känns spännade att få flytta! Dock känns det också konstigt.

Tog en promenad med hunden i eftermiddag och vi gick på våra gamla ställen och jag tittade runt omkring och såg folk som har börjat juldekorera i trädgårdanara och allt såg så hemtrevligt ut. Vi hade som just blivit klara med våran lägenhet som vi flyttade till i Maj. Men så är det. J sa något mycket gulligt att hem är där du är det spelar ingen roll var det är <3 . Han kan säga mycket gulliga saker ibland. 
 
Det är roligt att det händer så mycket på kort tid! Livet hade som sagt ståt stilla i 8 år och nu händer allt på samma gång! Det är spännade! 
 
Jag kan ju få jobb sen som undersköterska över allt, det är bara körkort som fattas men det ska också göras. Jag ska ta det innan 30 har jag sagt. 
 
vad händer annars förutom plugg ska vara hundvakt i helgen till Toto och Darfi sen ska jag träffa L och virsi! Det var länge sen.   Sen nu på onsdag är det våran årsdag! vi får se vad vi hittar på. :) Blir ett till inlägg mer om oss då om hur året har gått osv :) 
 
Nåja Nu ska jag ta och göra middag till karln som kommer hem snart. 
 
Allmänt | examen, förändrig, livet, snartfärdig, studentliv, undersköterskastudent, vardag | | Kommentera |
Upp