Allt går framåt!

Hej
Jag är som vanligt väldigt dålig på att blogga men nu tänkte jag försöka ta tag i det lite grann.  Nu är det sista rycket inför sommar uppehållet gällande plugget. Sista kursen är specialpedaogogik som ska göras sen så är det bara 3 kurser kvar förhoppningsvis innan jag är färdig undersköterska.  Känns helt overkligt att studierna har gått så pass bra som de har gjort trots att jag har vänt upp och ner på hela livet lite grann. 
 
På  tal om att vända upp och ner på livet så väntas det en till familjemedlem i höst till familjen Ponga/Andersson! Men ni får se sedan vad det blir för nått. Men vi ser båda framemot  det som kommer!  Vad det är som kommer får ni se sedan! 
 
Vad händer annars jo träningen har börjat ge resultat 6 cm i midjan sen har jag börjat bli smalare på vissa ställen så det är bra. försöker träna på gymmet 2-3 ggr i veckan . Ofstast blir det 2 ggr men det är bättre än inget. Jag har en hund som måste ut. Förösker tänka lite på vad det jag äter osv. Mitt sockerintag har gått ner otroligt mycket då jag är ihop med J. Detta är väldigt bra! Sen har jag ju även tagit och gjort ett vad med hononom att äter jag chips så måste jag betala  500 kr åt han! Detta funkar!  Sen just att jag inte jobbar dygn nå mera så mitt ätande har gått ner lite grann också.
 
Imorgon är det youga som gäller. Inte min favvo träningsform men det är nyttigt för kroppen och för att jag ska stressa ner. Jag har faktiskt blivit lite bättre på vissa ställningar medans andra är lite svårare men så är det. Men jag lär mig. Det är andningen som behöver jobbas på. Ja jag glömmer bort och andas och sen så spänner jag mig när jag gör det. 
 
 
 Vad händer annars ?
 
Jo grilla med C och J och träffade deras son mycket trevligt! Sen flyter väl livet på. Har haft det lite svåt att tajima in social tid med folk osv på senaste tiden det har varit mycket och fullt ös! Som vanligt. Mitt liv har som sagt stått stilla och nu går det i den värdens fart. Det är som att man startar en racer bil! Det känns underbart att livet faktiskt kommer nån vart och att man känner sig uppskattad och älskad! 
 
Här nedan kommer en liten blandad komplott av bilder:
 
 
Allmänt, Träning | | Kommentera |

tränings inlägg

 
Ja vad blir den den 100 grr jag säger att jag ska ta tag i min träning och kost. Samma visa varje gång stress och brist på motivation som sätter p för det. Även avståndet till gymmet har varit lite drygt. Dock nu så bor jag endast 10 min bort så det är bara att börja träna.
 
Jag har faktiskt varit på diverse pass även fast jag inte har publicerat ut det.  Imorgon blir det åtminstone youga. Jag tycker det är skittråkigt om jag får säga det själv men det är bra för muskeler och leder och framför allt min stress.
Min plan är att komma igång med tränadet och sen försöka äta lite bättre. Eftersom jag är ihop med en diabetiker så kan jag säga att mitt socker intag har minskat väldigt rejält faktiskt vilket är postitivt. 
 
Iförrgår var jag på indoor walking 40 min med min kompis. Mina ben var inte helt synkade!  Ska försöka börja gå på det igen och komma igång lite mera. 

Jag har det oftast lättare att komma igång med träningen och kosten på sommaren men tappar det oftast till hösten. Men tänker göra ett försök nu. 
 
Hade tänkt att försöka blogga lite med mina mot och med gångar när det gäller träningen här i bloggen från och med nu. Vet inte hur många inlägg det blir men tänkte försöka dokumntera mot gångar och med gånger. 
 
 
Kan berätta att jag har gjort ett jobbigt vad med J. Jag måste betala honom 500 kr om jag äter chips! Det funkar måste jag säga. Jag är ganska beronende av salt så det var nödvändigt. 
 
Min kropp har blivit smalare sen november faktiskt. Dock har det stått stilla ett tag. Min kroppstyp är fakitkst en som bygger muskler lätt men tappa fett tar tid. Men med lite förändrad kost så ska det gå bra. 
 
Jag tänker inte förbjuda mig själv från olika livsmedel dock inte äta det så mycket. Sen mina potioner är alldeles för stora. Jag måste böjra använda mig utav mindre potioner.
 
Min vikt nu ligger mellan 67-68  jag vill komma nertill 59-50 inte längre än det. Så det är en bit att gå Nu kör vi! förhoppningsvis så kan jag blogga om detta. ! Nu kör vi! 
 
 
Träning | | Kommentera |

6 månader!

 
Det var som att livet hade stått stilla i 8 år nästan och sen helt plöstligt så var det som att man startar en motor och iväg for vi. Ni skoter förare vet vad jag menar. Man drar och dar i snöret åsen helt plöstligt så  rooom! 
Ungefär så har det kännts under dessa 6 månaderna. I 6 månader har vi nu varit ihop jag och J.  Det är helt underbart och jag har börjat återgå till mig själv!   Under dessa 6 månader har livet gått mycket mera framåt än vad det gjorde på 8 år relations mässigt!
 
Jag är mig själv helt och hållet i detta förhållandet! jag behöver inte gå på äggskal! Jag vill dessutom vara hemma också det ville jag inte i mitt tidigare förhållande. Jag gick långa promenader själv i tid och otid för att komma bort.  Nu när jag går på promenader är jag nästan aldrig själv endast när han jobbar då. 
 
Det är en konstig känsla av att ha en kille som faktiskt uppskattar en och säger det konstant och desstuom skryter om en till hans vänner. Det är väldigt konstigt för mig!  då jag fick känslan av att mitt x skämdes så fruktansvärt över mig.
 
J gillar även min mat som jag lagar och klagar aldrig över det! 
 
 
Många har sagt att ja "allt går ju bra när man är nykär etc" Ja vi kanske har en gnista av nykärlek men vi är inte tonårs nykära eller nått. Vi båda är väldigt ärliga med varandra och säger precis vad vi menar och man slipper undra saker.  Vi har en väldigt bra kommunikation.
 
Det är altås så här ett förhållande ska vara! jag känner ingen stress över oss eller måsten att försöka hela tiden göra honom nöjd etc. Det är väldigt skönt!
 
Vi tänker väldigt lika och det är nästan skämmande ibland för att vi kan säga saker exakt samtidigt.  Denna mannen som jag stolt kan kalla för min pojkvän är helt fantastik och han gör mig glad och får mig att skratta hela tiden! 
Sen det mesta som han säger till mig är vad var det jag sa. Hrm jag har en tendens att stressa upp mig och oroa mig för diverse saker och sen går det bra ändå. Jag är bara van vid att om något går bra så då händer nått annat som går åt helvete. Men hitlis har nästan allt gått bra! 
 
Sen nu när vi har bott i den här  nya lägenheten har den kännts som hemma på engång! vi inrede på direkten och jag sa til han att detta känns verkligen som hemma.  Han svarade att det är inte lägenheten som får det att kännas som ett hem utan du som gör det. Jag höll på att smälta! 
 Vi har hunnit med mycket roligt tillsammans som att vara ute och grilla  och flängt åt olika håll!  
 
För att vara lite petig så är det officella datumet 15 men jag räknar efter den första dagen jag  flyttade in med honom vilket var den 5! så det kommer jag alltid att räkna med! Dock hande han lättare att komma ihåg den 15 :P
 
 
 
 
 
Allmänt, kärlek, | | Kommentera |
Upp