Mycket som händer

Hejsan!
 Ja till och börjar med så kan jag berätta att i fredags slutade jag på mitt gamla jobb! Det känns otroligt skönt att få börja på ny kulan och dessutom ett jobb som innebär att jag får sova hemma!  Att jobba dygn kommer jag inte att vela göra igen! Sen var det en massa andra orsaker som gjorde att jag slutade också. Men jag kommer att sakna brukaren med familj de var alla trevliga och man kände sig hörd av dem i alla fall. Den dagen avslutades med middag med familj och brukare. sen som tack fick jag en mycket fin kopp
 
 
Ja sen i helgen så skulle vi ha farit på house of metal på lödagen men eftersom jag kände mig fortfrande förkyld och j blev magsjuk så kändes det inte alls roligt att fara. så det blev till att sälja biljetterna och sen sova typ hela dagen. Idag orkade jag gå en lite längre bit med vovven! Det är så otoligt fint väder ute men dock sätter min slemhosta lite broms på det hela!   Men jag  var ute lite och tog fram kameran
 
 
 
Ja vad händer annars jo på måndag tänkte jag köra en 3 månaders utmaning  gällande träning och kost och ha olika delmål. Just nu är jag ju förkyld så på månag blir det nog en längre hundpromenad istället för  träning på högintensiv nivå. Men första månaden nu tänkte jag 1 äta grönsaker till varje måltid, 2 träna 3 ggr i veckan + då  hundpromenader. Start vikt är 67.3 sen är det inte bara vikt som gäller sen även så inge gofika inget fusk. dock popcorn är okej men bara 1 gång i veckan!  På måndag börjar jag altså med detta så kanske att man tar och fuskar en sista dag idag.
 
Vad är det mer jo vi  har varit ihop nu i exakt 3 månader ja fånigt kanske för vissa men jag känner att det känns väldigt bra med allting! Ja enligt det offiella datumet är det den 15 som gäller men jag flyttade in här den 4 så det är det jag kör på haha.
Många har påssått ja du är ju nykär och bla bla bla. Men näe säger jag till det är man nykär så kanske man inte spiller ut alla sina dåliga ovanor och sidor och man ev gör romatiska sake typ hela tiden. Kankse inte men ja nått åt det hållet.
Vi har börjat med att kasta oss in i en normalvardag med jobb och plugg på engång. Det första som vi har gjort är att jobba om varandra och så har det varit vissa veckor. Vissa veckor har vi knappt setts!  Allt fungerar så bra måste jag säga! och jag är så lycklig att dela mitt liv med denna mannen!. Han får mig att skratta varje dag och får mig alltid att vilja komma hem och vara hemma. Jag tar tom sovmorgon! vilket jag aldrig gjort tidigare! 
 
Nää livet leker verkligen. Har inte varit så tidigare!  Jag är mycket gladare som person nu!  Jag fick en komentar från någon att ja jag verkar inte kunna vara själv då jag byter karln så fort Jösses?! Jo jag kan ta hand om mig själv och mina djur! det ska ingen behöva oroa sig för det kan jag lova, men livet blir så mycket roligare. Dessutom mycket roligare med en person som vekligen upskattar en och värderar ens tid osv :)
 
 
 
Nu ska jag sätta mig med skoljobb, Det är lite svårt att hinna med skolan och planera in proven just nu så jag måste ta och ta en titt på planeringen och schema med nya jobbet. Så jag kan planera ordentligt! Jag ska gå klart men jag vill inte sturla för mycket med allt och inget. Stul gör en stressad och då får man definitivt inget gjort tenta mässigt!  Slänger även in en bild på katten som var lite crazy katt här om dagen! Matte var inte nöjd över det då hon var förkyld och ville ha lugn och ro.
 
 
Allmänt | |
Upp