15 Juni

 
 
Tjenare
Först och främst idag så var jag på träning idag. Jag provade total tranining idag. Jösses vad jobbigt det var! Jag som tyckte det var jobbigt med indoor walking. Men det var bra träning. Dock vet jag inte om min kropp klarar av det varje vecka men kanske varannan.  Väldigt bra inskörr som visa och peppade. 
 
Sen för övrigt är skolan slut nu och sista tentan blev avklarad så skönt. Nu är det bara lite till kvar sen är jag färdig undersköterska. Det ska bli så skönt! Sen inge mera pluggande eller ja körkortet kvar . Det ska också göras  men jag börjar se en ende av denna tunnel när det gäller studier!
 
Annars så är det jobb som gäller nu i sommmar och förhoppningsvis så hinner vi njuta lite av fin vädret också.  Vi har hunnit vara hos mamma och pappa också . Gizmo fick följa med. Hon tyckte det var roligt och kändesig en av hundarna.
 
 
 
 
Av nån anledning blev toto bortklippt lite grann.  
 
Jag vet inte riktigt vad mer man ska skriva, jo jag o j har varit ihop i exakt 7 månader. Ja jag räknar. Vi har varit ihop och bott i hop så länge. Dessutom lyckats hinna flytta också så man kan verkligen säga att livet går frammåt på kort tid. 
 
 
Allmänt, Träning | |
Upp