Love

Är på jobbet och funderar över hur lycklig jag faktiskt är just nu! Jag har verkligen hittat rätt man tillslut att vara med! Jag inser hur olycklig jag var med mitt x och hur fejkat allt var från både mitt x och mig själv. Vist man lär sig av saker och ting osv. Men det förhållandet inser jag nu var ett stort misstag!  

Mitt liv har verkligen gått framåt det senaste 7 månaderna med allt! Det känns så otroligt bra. Även fast det bara gått 7 månader så känns det som vi varit ihop längre. 

Allmänt | | Kommentera |

Jobb

 Nu är vi inne i en jobb vecka period där karln kommer hem och jag måste åka på kvällen. Suck livet inom vården. Dessutom verkar det vara lite av en tradditon för mig just nu att jobba på midsommarafton. Nåja skitsamma det är inte den viktigaste högtiden för mig ändå . Men lite halv drygt att jobba när hela världen är lediga.  Men så är livet inom vården. Man ska väll vara glad över att man har ett jobb överhuvudtaget.  
 
Vad händer annars inte så mycket är ute med hunden i det fina vädret :P  Idag var det fint när jag gick ut men sen så började det att spö regna! skitkul att gå i regn som sedan blev till hagel lite grann. Hunden tyckte inte heller om det riktigt. 
 
För en gångskull så längtar jag till hösten mera! Sommaren får ta och ta slut nu! Bara 2 veckor och 2 månader kvar innan hösten börjar ingen. Längtar dock inte tillbaka till skolan urk!. Jag har böjat nu med medcinen faktiskt och sitter och gör om frågorna så att de blir ordentligt gjorda! Ska försöka sitta med det lite mera! Försöker mig på en annan studieteknik nu också!. Jag sitter och stäcker över det som ska läsas det som frågorna handlar om i läroboken så att jag lättare kan hitta det som jag ska kunna. Finns som nått som ska flytta in till hösten så det längtar jag till. 
 
Sen träningen går väll så där försöker gå 2 ggr i veckan på olika pass. dels högintensivt och sen lågintensivt. Tror det är en takt som funkar bäst för mig och sen gå ut med hunden! .Youga är något som jag har börjat mycket med. Är inte än så där jätte bra på det men man lär sig. Har blivit mycket vigare på kort tid.
 
Snart ska man iväg på nattjobb. Tur att man har en gullig och snäll kille som ställer upp som skjuts! :)
Allmänt | | Kommentera |

15 Juni

 
 
Tjenare
Först och främst idag så var jag på träning idag. Jag provade total tranining idag. Jösses vad jobbigt det var! Jag som tyckte det var jobbigt med indoor walking. Men det var bra träning. Dock vet jag inte om min kropp klarar av det varje vecka men kanske varannan.  Väldigt bra inskörr som visa och peppade. 
 
Sen för övrigt är skolan slut nu och sista tentan blev avklarad så skönt. Nu är det bara lite till kvar sen är jag färdig undersköterska. Det ska bli så skönt! Sen inge mera pluggande eller ja körkortet kvar . Det ska också göras  men jag börjar se en ende av denna tunnel när det gäller studier!
 
Annars så är det jobb som gäller nu i sommmar och förhoppningsvis så hinner vi njuta lite av fin vädret också.  Vi har hunnit vara hos mamma och pappa också . Gizmo fick följa med. Hon tyckte det var roligt och kändesig en av hundarna.
 
 
 
 
Av nån anledning blev toto bortklippt lite grann.  
 
Jag vet inte riktigt vad mer man ska skriva, jo jag o j har varit ihop i exakt 7 månader. Ja jag räknar. Vi har varit ihop och bott i hop så länge. Dessutom lyckats hinna flytta också så man kan verkligen säga att livet går frammåt på kort tid. 
 
 
Allmänt, Träning | | Kommentera |
Upp