Jobbar helg

Sitter och väntar på att bussen ska komma och ta mig till jobbet. Är inte ett dugg motiverad. Men men det e bara över helgen sen är jag ledig lite grann. Karln har också jobbar helg så vi går om varandra lite grann. Hoppas vi hinner ses en snabbis imorgon. 


Idag tog jag och hunden och for ut i skogen för att plocka blåbär. Men vi hittade inga, bara en massa mygg. Vi hann in innan det började regna i alla fall. 
Vad mer har vi gjort, varit lite små häggig och inte helt 100.Hälsat på familjerna, varit flytt hjälp. 
Fullt ös med andra ord. 
Tänk att juli snart är slut! Månaderna bara flyger fram. 

Sen den nya familjemedlem är ju en valp dock så vart det lite ändringar och vi får se när den valpen kommer om det blir i höst eller nästa höst. Vi får se men valp blir det i alla fall. 
Just nu börjar jag längta efter att börja plugga igen. Kommer säkert att få äta upp de orden sen. Men jag vill bli klar nu. Vill sen hitta ett jobb som passar efter det jag utbildar mig till. Sen vill jag också ha semester Hahaha. Semester bilder och kalv märkning är det som syns mest i mitt flöde på både Facebook och Instagram. 

Allmänt, Hundar | | Kommentera |

Förlovade den 15/7

Tjo 

Sitter och väntar på bussen nu. Jag ska ta och jobba idag. Men medans jag väntar på att den ska komma kan jag ju passa på att blogga lite om gårdagen. 
Igår så slutade jag 08.30 och var hemma ca vid 9. Kommer in och tänker vad lungt det är. Hunden ligger säkert under sängen och sover. Går in i vardagsrummet och ser att J:s insulin ligger på bordet och tänker. Nej har han glömt det och funderar på om jag måste åka ner med till han. Men tänker sen att han jobbar sån kort dag. Sen går jag och ska lägga mig eftersom jag är trött. Helt plötsligt öppnar sig ytter dörren och hunden springer glatt in. Jag tänker vad tusan. Går till dörren och där är J med ett flin. Så helt plötsligt så går han ner på knä och frågar. Jag höll på att svimma. Han hann inte ens fråga klart. Innan jag svara. Sen gick vi och la oss och sov. Båda var väldigt häggiga och vi mådde båda lite konstigt. Sen på eftermiddagen fick vi besök och sen for vi och åt middag hos några kompisar och sen hem för att sova. Kan tillägga att vi igår varit ihop i 8 månader. 

Allmänt | | 2 kommentarer |

14 Juli

Hej 
 
Jag lever än så gör även detta bloggen. Men jag har inte haft nått att blogga om riktigt. Allt vi gör just nu är jobba, äta sova. umgås lite däremellan. Inte så mycket ledig tid den här sommaren. Eller ja viken sommar det har ju varit lite som det har varit. Det har inte snöat i alla fall
Men annnars vad har man gjort gått på hundpromenader med fröken drygo som förhoppningsvis ska börja löpa snart. Hon är inte lika engergisk på att göra saker ute just nu. Sen har vi väll sett snart i kapp alla game of thrones inför nya säsnongen. Gillar fortfrande Sagan om ringen bättre men det går bra att se GOT också. 
 
Väntar  just nu för att skolan ska börja. Ärligt talat så villj ag börja plugga och få skolan färdigt nu. Är aningen less på att plugga. Vill bli klar så jag kan få ett bättre jobb. 
 
 
Sen har vi även suttit och lyssnat på två sommarpratare, Sofia Jannok och Ann Helen Laestadius. De båda var intressanta på sitt sätt men gillar Jannoks sommarprat bäst. Vart själv lite insperad av dem båda , att skriva ett blogginlägg om att vara same och bli ihop med en icke same. Har lyckats uppleva en som inte alls var brydd om det eller snarare intrsserad alls av det. Medans J vill lära sig samiska och seder och hur man gör saker osv en väldigt stor skillnad och en lättnad på ett sätt. Men mer om det i ett senare inlägg.
 
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om riktigt .
 
Bara 6 veckor kvar av jobbet! 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp