Livet leker

 
Hej
Ja som vanligt så har inte haft tid att blogga. Jag jobbar och pluggar och jag vet knappt vad jag gör. Det som jag kan säga att det känns som att livet leker!  Jag klarade av med nöd och näppe mina prov som jag gjorde när jag var halv sjuk. Helt otoligt är lite impad av mig själv som faktiskt klarar av både plugg och jobb. Fast ska vara ärlig att vissa dagar så har jag blivit helt galen!
 
Just nu så har jag börjat med medecinen och demenskursen . Medecinen är otroligt intressant och man lär sig mycket faktiskt. Jag trodde faktiskt aldig när jag var liten att jag skulle ta och börja jobba inom vården faktiskt. Men med åren så insåg jag att det faktiskt fungera  bra att jobba inom vården och nu har jag börjat bli lite mera intresserad av att börja jobba inom fältet som undersköterska mer än personlig assistent.
 
Sen har jag börjat märka de senaste månaderna att jag är mycket gladare och tom positivt självklart har man ju vardaliga probelm som dyker upp men jag är betydligt gladare och faktiskt lycklig! Det har jag inte känt på flera år.  Så nu  blir både facebook instagram och bloggen bombad med lyckliga inlägg!
Anledningen för att jag poienterar ut detta är ju för man får nästan inte vara överlycklig eller ja glad och visa det nästan.  Jag personligen orkar inte posta nått om jag är på dåligt humör , eller ja när jag är väldigt förbannad så gör jag väll det men försöker att undvika det. Jag vill hellre ta och dela med mig om de glada stunderna.
 
Förutom jobb och plugg så försöker jag att hinna med att träna och vara med hunden. Har ca 17 kilo kvar innan målet och vet att jag måste röra mig mera!  Nåja jag får kämpa på med det och försöka äta bättre!
 
Jag har blivit röhårig igen sa tidigare att jag inte skulle bli det igen men ärligt talat så saknade jag det sen så blir det rösvart. 
Vad mer jo jag hittade ett väldigt bra recept på hallon cupcakes som var lite väl gott hahaha! påtal om att gå ner i vikt hahaha :P
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

En bra start på veckan

Tjo!
Denna vecka började väldigt bra!

Igår blev det först en vovvepromenad med viris och L. Aigi och hon hade skit kul! Och Nej de har inte ihjäl varandra det ser bara ut så de e faktiskt riktigt goda vänner! Så härligt för Aigi att få busa av sig med en raslike som förstår hennes kroppspårk en mycket trött hund blev det sen. Vädret var alldeles perfekt Bilder här nedan på vovvarna.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Efter att Aigi hade blivit aktiverad så blev det att fara på spa i övik med karln! Det var så mysigt och skönt vi båda behövde det! Det var igentligen min julklapp och vi skulle ha gjort det i december men tiden räkte inte riktigt till.
Sen idag har man faktist varit duktig och pallrat sig till gymmet och pluggat och  kollat över utbildningen. Det blev så att jag blir klar till jul istället för sommaren för att det gick inte att få ihop allt annars skulle ha slutat med nästan 4 kurser samtidigt och det går inte. Det är ganska knappt att jag klarar av två men jag kör på det!
 
Nu ska jag försöka fokusera på min träning och träning med hunden och träna hunden och plugga faktiskt utröver mitt jobb. Måste bli lite bättre på mental övningar. dock idag så har hon varit mycket seg.
Allmänt, Hundar | | Kommentera |

Härlig vinterdag

Hej
Äntligen så är man helt frisk efter nästan 2 veckor av förkylning.  Idag var det en sådär härlig vinterdag som får en att gilla vintern! Jag och Aigi tog en lång och härlig vinterpromenad i skogen. Det var tur att jag gick ensam så ingen såg hur jag ramlade i djup snön! hahaha. Efter hundpromenaden så blev det sen gymmet tog och tränade lite styrka ville inte börja träna alldeles för hårt. Det är så skönt att kunna röra på sig igen och börja träna. Jag gick tom hem från gymmet. Jag var på lill iksu idag nere vid älven. Aigi verkar få mycket extra enerig när det är snö ute.  Hon blir alldeles till sig. Det är verkligen en vinterras! Här nedan kommer lite bilder. 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp