2 December

 
 
 
 Jag brukar ju alltid försöka blogga den första varje månaden nu blir det den andra bara för att jag har var lite slut igår... Är helt slutkörd idag så ni kanske undrar vad exakt det är vad jag har gjort i helgen. Jo dels har jag samanställt alla mina tenta anteckningar och sidantalet på det slutade på 40 sidor. Inte helt över lycklig över all den informationen som på ett vänster ska in i skallen på mig. Har exakt 2 veckor på mig.
 
Yay me känner jag!
 
För er som inte har förstått innerbörden varför det är så jobbigt så ska jag försöka förklara det. Det är ca 10 områden i kroppen ex hjärtat. Det jag ska kunna är hjärtats antatomi och även hur allt fungerar och sjukdomar med behandling och diagnos och vård och omsorg. Det är inte det lättaste. Nåja imorgon skrier jag ut alla papper. Ska sitta och numrera sidorna ikväll så det inte blir några problem i vilken ordning de ska vara i.
 
Förutom det så var jag hos C och J. Deras son fyllde år idag. eller ja till vekan fyller han år så vi var över på fika. Det var mysigt och roligt. Jag vart dock kattattackerad. Jag var den offciella kattgosaren hahaha. Gabel tror jag han heter ville bara vara runt mig och gosa! Så mysigt!  Blev kär och började sakna puff. Dock inga mera  katter! men det var mysigt. 
 
 
Idag var det  också ett underbart väder , solen lyste och snön knastra under skorna riktigt härligt! Jag hoppas att vinter håller i sig. Det är så skönt att bo som vi bor nu. Vi har som två mini skogar här i närheten där man kan gå med hunden.
 
 
En annan som verkar gillar snön är Gizmo, hon älskar att vara ute på balkongen och spana på fåglar  och hoppa i snön . Dock gillar hon inte att gå i snön i koppel, tror hon måste ha tillgång att gå in när hon blir för kall. 
 
 Denna helgen har också gått till att packa så att man kan ta ner grejer. vi flyttar saker lite pö om pö. Sen så har jag insett allt behöver inte följa med nu  heller så jag har hindrat mig själv lite grann. Men även fast jag inte packar allt blir det lite grejer som ska ner. Sen så får vi se vad som händer men mycket blev det i alla fall. Har insett att jag faktiskt är lite händig. jag och kompisen fick ner soffbordet utan problem så det var skönt. Det är skönt att få saker gjort också. :) dock helt slut nu! Så säng läge delux. Måste ta det lite lungt.  Vi fick även upp en julstjärna i köket.  Lite julkänsla blev det :) Nu ska jag ta och vila lite och lyssna på programmet dilemma :)  Jag packar fakstiskt mjuka saker i sopsäckar. Tycker det är lättare så :) 
 
 
 
Allmänt, Hundar, katt | december,, djur, flytt, födelsedag, hund, jul, katt, vinter | |
Upp