2 Augusti

 
 Inne i min favorit månad av sommaren dels för att det är bär säsong och även för att jag tror att jag tycker det också för att sommar jobbet börjar lida mot sitt slut. Puh. Bara 2 veckor kvar av intensivt arbete sen är det dags för plugg igen. Längtar lite grann efter det då jag vill kunna ha sovmorgon och kunna sova hemma.  Idag så vart det en långpromenad till nydala. Aigi fick bada lite grann och bara "titta" på ankorna. Hon ville bara titta och studera dem lite närmare! (säger vi) :P Hon fick inte tag på nån.  Vill inte ha hunden så mycket i nydala pga parasiterna men idag hjälptes det inte, hon höll på att svettas ihjäl. 
 
Sen på kvällskvisten så tog jag och kollade in mina bärställen och såg att hallonen var inte riktigt färdiga. Men dock så fanns det lite blåbär. Dock var det otroligt mycket myggor! Jag blev tokig! Det gick knappt att plocka. Fick ihop till en blåbärs paj i alla fall. får se om jag plockar mer blåbär senare. 
Vad mer har man gjort bjöd föräldrna på middag igår och alla hundarna var och hälsade på. Vi gör väll inte så mycket just nu jobbar och tar det lungt när vi är hemma. Vi lyckas ju alltid jobba om varandra av en anledning. Det är bra hundmässigt men inte för oss haha. Nåja man hinner inte bli less på varandra i alla fall. 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp