Vanlig dag

Hej
Jag brukar oftast skriva när vi gör saker och när det händer saker.  Nu tänkte jag faktiskt skriva om vad jag brukar göra en vanlig dag. Just nu så håller jag ju på med plugg mest om dagarna. Jag fokuserar nu på plugget. Tidigare har jag jobbat och pluggat men nu känner jag att jag vill fokusera på att bli klar. Har hört av många att jag faktiskt gjort ett bra val av plugg och när jag väl är färdig kommer jag att få jobb ganska fort.
 
Ibland går jag upp samtidigt som karln eller vid 07.30 tar ut hunden på morgonpromenad  sen blir det frukost och sen börjar jag plugga. Just nu sitter jag med medcinen och ska försöka få klart alla uppgifterna innan septembers slut så jag har tid på mig att plugga inför tentan.
 
Vid lunch så brukar jag ta ut vovven nu har jag haft turen och haft sällskap av lea och J som har följt med på lunchpromenad. 
 
Sen händer det inte så mycket fyllder diskmaskinen osv. Pluggar kanske lite mera  men brukar inte orka mer än några timmar per dag. 
 
Sen  vad mer . Jo jag har kokat sylt för första gången. Dock använde jag mig av vanligt socker så ska pova med syltsocker till lingorna. Lite hemmafru varning på mig. Men det var roligt att prova på. Saknas bara en brödspatel så jag kan göra gahku sen. Ska kolla efter det. Denna sytlen kanske råkade koka lite för länge men den var god ändå.
 
Vad mer jo vi  har börjat titta på exedendet boxen jag fick i födelsedagspresent. Kan verkligen rekomendera! Det är mycket som faktiskt inte är med i vanliga versionerna så . Dock lite störd över legolas roll i hobbit och även tauriel då de faktiskt inte ska vara med alls. 
 
Det är typ det jag gör en vanlig dag. Så jag känner inte för att blogga varje dag. Sen har jag inte heller  nå spännade outfits eller så så det e menigslöst hahaha :P
 Ha en trevlig dag!
Allmänt | | Kommentera |

28 augusti

tjo
Idag är det ingen vanlig dag utan idag är det min födelsdag! Lite måste man ju få skryta om det. Idag har jag har bara tagit det lungt . Jag var på stan en sväng och köpte julklappar,  ja jag vet jag är ute i god tid men det är lika bra. har bara två kvar. sen blev det surhi till middag och en sne tårta . fick ju den ultimata tolkien boxen av karln. alla exdended verisoner av hobbit och sagan om ringen. får se när vi sätter oss med den.  Sen så köpte jag en bok tänkte läsa Bridget jones baby. jag gillade filmen så tänkte att kanske boken skulle vara bra. 
 
Tänk att man är 27  år nu och är förlovad och livet faktiskt går väldigt mycket framåt! Helt oroligt! ingen kunde förespå detta för ett år sedan. Känns otroligt skönt också. Jag är inte lika stressad som jag var förut och gladare nu. Även fast vissa dagar är sämre än andra men så är det ju. 
 
 
Sen kan jag ju faktiskt berätta om vår min semster. Vi får ner till en av js vänner A och besökte henne med familj. Hunden fick följa med. Det var trevligt och skönt att komma ifrån vardagen lite. Sen fick jag klappa lite hästar ocså. Det var mysigt.  Påvägen hem så åkte vi via sundsvall och härnösand. Det var konstigt att bara åka förbi där. Är så van att stanna upp hos mormor och morfar och äta en massa mat. Nåja så är det ibland. Det var trevligt att komma bort från vardagen . Imorgon börjar nästa kurs och sen ska jag fortsätta med plugget. 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Flängt runt

Hej
 
Just nu håller jag på med att kämpa med att hålla mig vaken så att jag kan sova på jobbet sen ikväll.Urk Jobb natt nr 2 sen så är jag ledig en dag sen jobbar jag 2 dagar 9h! urk det känns otroligt tungt faktiskt! Är inte taggad alls dock försöker jag trösta mig med att det ger faktiskt lön och det är sista jobb helgen! 
 
 
Idag kom jag hem vid ca 9.00 och vi åt frukost sen for vi till studievägledaren för att prata om den kommande terminen.
Det visade sig vara riktigt bra!
 
Dock så blir det medcin 1 igen denna terminen och gymnasiearbete och akutskjuvården fick av vissa anledningar vänta tills nästa höst.  Det är så att medecin 1 går lite hand i hand med akutsjukvården vilket är förståligt så man måste klara av den först. Som tur var så blir det inte något krångel med csn eller nått sånt så det e skönt!  Hatar att krågla med sånt när man faktiskt vill bara fokusera på studierna.  Men det blir bra att få fokusera på medecinen faktiskt det känns skönt och sen sa studievägledaren också att det är många som läser på heltid som har svårt att hinna med medecinen. Läser man heltid innebär det att man läser oftast 2 kurser samtidigt. 
 
Det var skönt att få terminen fixad och nu har jag lite koll, även skönt att slippa praktik just nu. 
 
Vad gjorde vi mera idag?
 
vi for runt och gjorde lite ärenden och sen for vi ut till gräsmyr också och hälsade på js pappa och var där hela eftermiddagen. Det var riktigt skönt i solen och åt även lite hallon.  Sen så kom vi hem och nu blir det till att chilla tills man ska iväg på jobbet igen kl 21.30 ungefär. 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp