Mkt på g

Hej
Jag har  haft fullt upp med diverse saker så  har inte haft tid med att blogga riktigt.  Aigi har börjat löpa och hon har även fått höfterna rönkade och armbågarna. Det vart b höfter och armbågarna var friska. Jag är nöjd med det resultatet. Hon var duktig som åkte buss och tog sig igenom allt ihop.   Hon var dock lite trött och väldigt bitter över att inte ha ätit nån mat den dagen och sen vart hon ännu bitter över att inte få gå in i  djurbutiken. 
 
En sak som är väldigt viktigt att veta om lapsk vallhund är att det är världens knähundar! Aigi hoppade rakt upp i mitt knä innan vi skulle gå in till vetrinären.
 
 
Sen vad händer mer, jo det var ju matmarknad och vi köpte faktist världens finaste plåtburk som man kan ha kakor i annars var det inget mer speciellt.De andra burkarna är två te burkar som vi köpte med te i. Köpte världens godaste passionsté. Te är något som börjar bli dags att börja dricka mycket av igen.
 
Vad mer jo jag gjorde  världens kap på en loppis. hittade en 16 delars servitris för 42 kr! Så nöjd. Jag håller på att försöka byta ut lite av det vi har till sets. Mycket proslin som vi har är gammalt och utnött.  Så nu blir det att leta efter fynd på loppisar.
 Hittade även en bok på loppis som  jag har velat ha.
 
Igår så var det sambos födelsedag och jag tog fixade lasagne och lagde en tårta och hittade en fin ros. vi gjorde inget speciellt såg på netflix och åt gofika. han skulle jobba idag. Älskade rosen som  jag köpte den var så fin!
 
Nää nu ska jag ta och göra annat.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Fullt ös

Tar och provar att göra ett snabb inlägg. Ja Det är lite mycket just nu med diverse saker så jag hinner knappt blogga. Mycket med skolan också. Måste börja plugga för tenta. Aigi började också löpa förra onsdagen denna gången vara jag lite mera beredd men ändå har jag varit tvungen att pussla med vissa saker. Är ganska trött idag. Hade en obligatorisk lektion och det gick helt okej. Imorgon så har jag körlektion. Sen på onsdag jobbar jag.
Träningen har gått helt åt helsike! Suck! ska försöka ta upp det lite mera när kaoset lagt sig. Dock försöker jag att inte äta chips och godis. Gjorde ett vad eller vad man ska säga med en kompis att vi båda inte skulle äta det på en månad och det verkar faktiskt funka. Dock kanske de har blivit lite mycket popcorn men ska försöka dra ner på det med. Sen försöker jag göra smootihes. Har insett att jag ska ha i lite mera jucie än tidigare så det blir mer rinnigt. Kan vara bra med extra boost.
Nu aka jag ta och sova känner mig as trött.
Allmänt | | Kommentera |

Liten update

Hej
Jag har inte glömt bort dig bloggen jag har  bara haft fullt upp med diverse saker. Förra veckan var jag knappt hemma jag jobbade mycket och hade ingen ork att skriva.  Men nu har jag lite ork. Dock väldigt trött är jag.
 
Hurosmhelst här kommmer lite bilder på djuren när de fick följa med på utlfykt på jobbet. Det var roligt och brukarna uppskattade  att hundarna var och busade runt omkring.
 
 
Idag så slutade jag jobbet och kom hem sen så var det körlektion och sen blev det styrketräning. Jag tog dock i lite för mycket eller ja för tunga  vikter har lite ont i ryggen.  Körningen går framåt men dock fortfrande svårt att växla ner till tvåan men det går framåt.
Nu blir det sängen
Allmänt | | Kommentera |
Upp