Laddat batterierna

För en vecka sen skrev jag att helgen försvann bara. Det gjorde inte denna helgen, det har varit väldigt skönt.  Jag har fått sovmorgon och laddat batterierna.
Allmänt | | Kommentera |

Kunde inte helgen varit längre!

 
 
 
För första gången så önskar jag att helgen skulle varit längre! Var tog min sovmorgon vägen?! seriöst!  Jag ville sova länge denna helgen men det blev inte så! .  Det har varit en hundighelg! hihi. Mycket roligt faktiskt! Först en två timmars promenad med L och vilja igår och efter det så blev det fotografering av Melvin.
Sen idag så blev det spårning och M och Jakta. Det var kul! M tog och gick och la spåret. Det var kul att inte veta var spåret exakt var och lita på hunden men hon gjorde lite fel men hon lär sig. Lite lugnare var hon idag och tog spåret ganska bra. Lite mera träning så kan vi nog ta anlagsprovet nästa år!
 
Förutom hundar och fotografering så har jag gjort klart mina tenta antecknigar har tenta på fredag. Inte alls taggad Sen har jag blivit lite "rubbad" eller va man ska säga när jag fick höra att jag var tungen att göra om en tenta inte alls roligt!  Det är inte hela världen! Men det är ändå jobbigt.  Men man får ta en tenta i taget.
 
Med träningen har det gått bra denna vecka först badminton med karln sen zumba och sen en 2h promenad med djuren. Ska verkligen försöka hinna träna 3 ggr nästa vecka åsen försöka få in en bättre kost! Känner att jag är på rätt spår med det mesta.
 
Nästa vecka är det fullt upp med både jobb och fotografering.
 
Här nedan kommer lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nää sova nu snart , upp till jobb imorgon ;)
Allmänt | | Kommentera |

Laddat batterierna

Så skönt med en ledig helg! Gick av jobbet på lördag morgon sen bara varit ledig! Så skönt!  Ikväll så bli det myst stund med ljus och en bra bok. Det är väldigt bra att läsa böcker har jag hört. Att bli författare är också en dröm jag har fast min strörsta dröm kommer nog alltid att vara vetrinär. Men jag suger på matte!
 
Hittade en rolig sak på ica gorme simpsons tick tacks! Det var okej gillar Marge smaken!  Jag gillar simpsons! Ser på det nästan jämt!
 
Vad har jag gjort annars när jag varit ledig jo jag har faktist bakat och lagat mat. Fick tillbaka lusten att baka och laga mat så jag har bakat .  Tänkte att jag vill använda mig utav blåbären jag har plockat i sommar så det vart cupcakes . Dock måste jag fixa en spitser! Påsen exploderade! :P
 
Sen lagade jag egen gjorde köttbullar och det vart så gott och kul att göra annat med köttfärs!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp