"Shake it off"

Jag funderade länge om jag skullle skriva ut detta här också men jag tror faktiskt att jag gör det!   Jag är inte personen som gnäller på sociala medier men just detta har irriterat mig nå djävulskt .
 
Det har gått på söndag exakt en månad sen jag gjorde slut med mitt x och blev ihop med min nuvarande. Under dessa 4 veckor har jag lyckats höra en hel del saker!
 
För det första! ASTOR! Det var det enda folk frågade först om. Seriöst alla viste att han ägdes av mitt x, ändå är det jag som har blivit utmålad som skurken. Seriöst?!
Vi tog beslutet att astor skulle omplaceras och alla frågor gällande Astor hänvisar jag här med till mitt x. Det var han som ägde hunden. Jösses Jag anser inte att vi gjorde något fel Han fick komma till ett hem  som hade en likadan hund. Detta tycker jag är helt toppen! Det kunde varit värre, han hade kunnat blivit avlivad också så tänk lite på det.
 
Sen ingen har ens frågat hur resten av djuren mår?! Jag kan tala om att Aigi mår as bra  att bo själv. Hon är mycket lugnare och chill precis som en lapsk ska vara och katterna mår suveränt.  Sen har Aigi familjens hundar att leka med och katterna så det går ingen nöd på heller. Aigis vaktande och skällande har gått ner väldigt mycket!
 
Sen har vi resten och jag har funderat lite och hade jag varit man så hade det inte blivit lika upplåst som det har blivit nu.  Jag blev kär i en annan och valde att göra slut! Är det hela världen? Jag valde att avsluta det hela för att bespara smärta. Jag planerade inte detta . Shit happens .
 
En annan sak som jag inte heller viste var att det tydligen finns en osynlig regel när man får bli ihop med nån annan? efter man gjort slut?  Altså dra mig baklänges! Vem kommer på dessa regler! vem bestämmer att det är dags att gå vidare ?! Jo JAG!
 
Folk har bettet sig så konstigt runt mig?, jag är fortfrande samma person bara med en person som jag faktiskt är lycklig med!
 
Jag förstår att det kom som en chock för många men jag hade inte förväntat mig dessa frågor etc?  Men nu ska jag  "shake it off"  och gå vidare.
 
Jag ha för övrigt börjat att träna på iksu igen . Det var väldigt skönt att ta ut lite enerig på crosstrainen och även tränat youga idag. Skönt för skallen.
 
Sen livet rullar väll på nu som det ska. Har prov inte super taggad för det men men, ska plugga nu så gått det går och sen så ska jag ta och baka lussekatter imrogon ska vi rulla förbi c och hälsa på. slänger in två bilder med Aigi... Hon har fått en ny lekkamrat vid namn lea :) (nej jag äger inte den hunden)
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Mycket som hänt

 
Halloj
Ja var ska man börja?!
 
I ett antal månader så började jag att planera en babyshower till C och J  och kontaktade några vänner till dem och sen förra lördagen hade vi den! Det var väldigt trevligt!  Jag tog och bakade paj av egen plockade bär. Lite förvånad c i alla fall.
 
Sen vad har Astor blivit omplacerad och det var ett beslut som både jag och a tog.  Han kom till en familj som hade en samoyed border collie. jag tror han kommer att ha det väldigt bra där :) Han får den uppmärksamheten som han behöver sen var den hunden mycket lungare än vad aigi är. Även fast Aigi och Astor var bra kompisar så trissade de upp varandra .
 
Sen igår så var vi och hälsade på resten av familjen och vovvarna Det var kul och livat! Men vad hade man förväntat sig med lapska vallhundar. Damerna följde varje steg som jag tog haha
 
 
 
Idag är det plugg som gäller har prov snart så dags att ta sig i kragen. Ibland önskar man var en hund inga måste och bara ligga i sängen och mysa..
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Förändingar

Hej Bloggen
Livet har varit lite konstigt och trubulent på sista tiden så att jag har inte haft tid och lust och inte heller velat berätta helt vad som har hänt. Men nu gör jag det. Det var så att jag träffade en mycket trevlig kille på mitt fd jobb för ett och haltv år sedan.  Vi började som vänner sen började det utvecklas till något annat.  Min känslor för min dåvarande börjarde att försvinna mer och mer.  Och sen gjorde jag slut och flytta in hos J. Självklart var det jobbigt och jag och a hade ju varit ihop i snart 8 år. Men man kan inte styra över vad som händer och vad man känner. 
 
Detta var den största risken jag tog eller vad man ska säga.
 
Livet går ju vidare och förutom allt detta så har jag försökt plugg och jobba som vanligt Även fast det har varit svårt så har väll vissa saker rullat på. 
 
Dock har träningen blivit väldigt lidande måste jag säga i allt detta. Sa upp iksu kortet förtillfället för jag viste inte hur det skulle bli med flytten.  Men som tur är så finns det en träningscyckel här så det är väll bara att cyckla på antar jag.  Måste försöka tänka på kosten också.
 
Där har ni det i korthet :) Ha det bra!
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp