Skogspromend med Gizmo och hundarna.

 
Idag fick gizmo följa med i skogen :) Hon tyckte det var både spännade och läskigt men ett tag gick hon på bra.  Hon provade till och med  och klösa på träden. Hundarna tyckte det var också roligt och spännade med att katten följde med.  Här nedan kommer lite foton. Dock fick gizmo vara kopplad. Men ska försköka att ta ut henne mera i koppel och går man samma väg om och omigen då  lär hon sig säkert var man ska gå.  Här nedan kommer lite bilder.
 
 
Efter promenaden vart det plugg och sen for jag och karln och spelade badmintion fick dock väldigt  ont i höger sida.  Sen lagade jag lasagne till middag det var väldigt gott. Nu ska jag snart sova. Jag ska jobba imorgon.
 
Hundar, foton, katt | | Kommentera |

Idag och de senaste dagarna

 Gäsp!
 Är faktiskt ganska trött så det blir nog sängen ganska snart. Imorgon är det jobb som gäller, har en mardröms vecka framför mig.  Ja dessa daga har varit fyllda med både jobb och körlektion och klippning.  Sen idag så fyllde man år.
 
Firandet började igentligen igår sambon bjöd ut mig på middag på lottaskrog, jag tog en etrecoté med ett glas rött , de glaset var det största jag någonsin sett. Det tog mig en och en halv timme att fullfölja
 
 
 
Idag så fick jag lite fördelsedagsprestenter av karln. En jättefin låda som har många fack i sig.  Den får innehålla mina nagelack och smycken! så glad.
 
Sen fick jag även en mixer som man kan ta av mixer koppen och använda sen som dryckes kopp!  Så najs att kunna ta med hela alltet. För oftast hinner jag inte med att dricka upp allt innan jag ska till jobbet. Ska försöka göra egna smootihes!
 
 
 
Sen köpte jag två egna presenter. Ett par stadsskor och en bok som jag har sett som serie. Nu valde jag att köpa den på svenska och det var ganska skönt. den kändes lättare att läsa faktiskt.
 
 
Här nedan är en bild på mig som 16 och 26. Det är konsigt hur allt blev.  Under de åren så har jag bott 8 år i Umeå och varit ihop med anders i 8 år och lyckats bli kattägare och 2 hundsägare och tyvärr förlorat en katt.  Vänner som man har tappat och vissa man kommit närmare.    Bytt lägenhet gjorde vi också tillslut.
 
Här är före och efter bilden, är nöjd med mitt hår det har inte varit helt svart sen  2012 så nu är det dags att  ha det svart ett tag i alla fall.  Så skönt att bli av med de färgade topparna.
 
 
 
Måste skryta liite mera om den fina hösthimmel bilden som hamnde i västerbottens nytt, den hamnade även i vk men det blev en större artikel i västerbottensnytt! Man blir så glad! Det finns så många bra fotografer som fotograferar och skcikar in bilder och blir upptäckta... Dessutom var denna bilden fotograferad med mobilkamera!
 
 
 
Nåja nu ska jag sova. Nu under helgen har jag stoppat i mig en massa gosaker så imorgon blir det träning igen. Nu har träningen blivit en slags rutin så jag ska nu börja tänka på vad jag äter och inte ha fuskdagar och förhoppningsvis så hjälper den nya mixern  också vara ett bra hjälpmedel.  Måste se mat som bränsle mer än nått som är gott om jag ska bli av med mitt satans bukfett! :P så ska försöka göra ett ordetligt försök.
 
Imorgon är det jobb som sagt.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Foton från igår

Igår tog jag och vaktade Steven och vi tog en  lång promenad i skogen. Det var härligt och ganska skönt att vara ute själv med hundarna i skogen. Letade lite svamp men hittade ingen.  Det blev lite bilder på djuren också.  Fösökte leta efter trattkantareller men  jag är lite osäker hur de ser ut så jag undviker att plocka hag tror jag har hittat men jag är osäker. Nåja här kommer bilder på hundarna. Fotografera  steven är alltid en utmaning.  Dels för att han är svart och dels för att han inte står stilla.
 
 
Idag har hundarna en vilodag då jag har lite annat att göra, det är viktigt att träna på att  ha tråkigt också. Sen ska Aigi tränas på att vara i ett annat rum utan att skälla när det kommer besök.  Vi får träna på det stegvis. Imorgon jobbar jag igen.
 
Allmänt, Hundar, foton | | Kommentera |
Upp